Style

Ljubav

Mars je danas ušao u Blizance! Prilagodite se situaciji i ne precenjujte se!

Mars je danas ušao u Blizance! Iskoristite ovaj aspekt, tražite povišicu ili zavedite nekog ali prilagodite se situaciji i ne precenjujte se!

Mars je danas ušao u Blizance! Prilagodite se situaciji i ne precenjujte se! Svet Plus





Mars je planeta akcije i kada se nađe u Blizancima onda ćemo reći da su to misli, reči, komunikacija. Ima veliku moć ubeđivanja pa vas može ubediti da mleko nije nije belo već je crno. To je odličan govornik kome mozak radi "200 na sat".


Ove godine Mars ulazi u Blizance 4. marta. Daće nove kontakte, saradnje, nove poslovne veze, flert i pomalo opšti haos, jer njega ne drži mesto! Takođe ovo je period brzog protoka novca.

Sa ovom energijom Marsa uvek biramo kraći put, prečice i kada se nađemo u ne baš elegantnoj situaciji tada stupaju na snagu njegova snalažljivost i briljantni um. On je u stanju da ubedi sagovornika u sve ono što on zamisli i tako uvek uspe da pridobije tuđe mišljenje. Čim dobije ono što želi okreće se prema novoj ideji.






U periodu njegove vladavine uspeh svakog od nas ponaosob zavisi od naše prilagodljivosti novonastale situacije. Planovi će se ostvariti samo ako budemo timski igrači. Životni moto ovog Marsa je da je život igra (ovaj Mars je u duši veliko dete). Problem može da nastane ako su nam ciljevi megalomanski i ako precenimo sebe. U prvoj polovini meseca ovaj Mars u Blizancima će biti u kavdratu sa Venerom u Ribama.


U narednom periodu biće u lepom aspektu sa Saturnom i Jupiterom. Kada je u ovom aspeku tada naše ideje imaju podršku Jupitera i vremensku trajnost od strane Saturna.


Najviše će se ovaj Mars odraziti na Blizance koji će u narednom periodu biti svoj na svome. Misao, energija, planovi sve im ide od ruke. Sada će njihova snalažljivost doći do izražaja. Velika sreća prati ovaj znak kroz posao i ljubav.





Ribe će takođe imati podršku ovog Marsa. Njegova lepršava energija će probuditi Ribe. Daće im snage i volje da ostvare svoje planove u ljubavi.



Vage će se lepo snaći u polju komunikacije, novih ugovora na poslovnom planu. Lagani protok novca će Vagama dati mogućnost da udvostruče novac. Možda bi mogli da odigraju poneku igru na sreću, recimo, Loto.


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazinnovosti

Povezane vesti:


>