Region

Svet

Mimi Oro ispričala kako su privedene ona i Tijana Ajfon!

Mimi Oro ispričala kako su privedene ona i Tijana Ajfon! Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo... 

Mimi Oro ispričala kako su privedene ona i Tijana Ajfon! Screenshoot/Instagram



Starlete Tijana Maksimović i Milica Živanović, poznatije kao Tijana Ajfon i Mimi Oro, privedene su u SBPOK, u utorak 2. marta. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Velja Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja za Telegraf JETSET ispričala šta se dogodilo.

- Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo...Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cele ove situacije, ali rekli su mi da ne smem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali videćemo - rekla je Mimi, koja se, kako kaže, još uvek nije čula sa Maksimovićevom.

- Nisam se još čula sa Tijanom, ja sam pitala da li je ona završila, oni nisu hteli da mi odgovore, sad sam kupila da jedem i evo me u stanu. Pokušavam da je dobijem.

Milica kaže da nije očekivala da će biti privedena, ali da je odgovorila na sva pitanja.


- Nisam ovo očekivala, u prevodu u šoku sam, ja nemam blage veze s tim. Nisam upućena, nisam iz tog sveta, ali mora svako da se ispita, kao sad i vi da znate nekog, pa vas privedu da vas pitaju o njemu, ali nemam blage veze s tim - naglasila je starleta.


Mimi i Tijana u SBOK su bile više sati na saslušanju. Prva je nakon nekoliko sati isti napustila Tijana, a dva sata nakon nje je izašla i Mimi Oro.






Starleta se smejala po izlasku iz SBPOK, a kada je stigao taksi koji je pozvala, mahala je fotografima.

Za razliku od Mimi, Tijana je bila vidno neraspoložena i psovala je. Kako su mediji naveli, na poziv je bila veoma neprijatna, i uz salvu ružnih reči spustila slušalicu.

Inače, ekipa portala Telegraf.rs nedavno je kontaktirala Tijanu, baš na temu priča o navodnoj povezanosti sa Belivukom i ekipom, ali je istakla da "ni reči na tu temu neće da kaže".

Podsetimo, Tijana je nedavno potpisala sporazum o priznanju krivice za organizovanje međunarodne prostitucije i predložena joj je kazna od godinu dana zatvora.





Starleta Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, bila je zaljubljena i verena za Milovana Tadića Miksu, navijača Partizana koji je sada uhapšen jer se sumnjiči da je sarađivao u kruvučnim delima sa Veljom Nevoljom, a zbog navodne povezanosti sa njima danas je , 2. marta, saslušana i Maksimovićeva.

Naime, Tijana je decembra 2018. godine pisala na društvenim mrežama kako će se udati za svog tadašnjeg verenika Milovana, a jedno vreme je na Instagramu čak i držala njegovo prezime.

- Malo ko zna našu priču. Baš ovu noć, igrom slučaja on je bio tu noć u klubu, iz zezanja mi rekao "vodim te sutra kod matičara kad si već u venčanici" tada mi je bio drug... I baš ovaj prst bio je uperen ka njemu... I, eto, posle 3 godine baš on je taj koji će me, ako bog da, odvesti tamo gde je hteo pre 3 godine! Život je čudooo. Volim te ljubavi - napisala je ona u jednoj od svojih objava. 


- Kako se osećam, znaju samo ljudi koji proživljavaju isto. Ja ga volim i da je ceo u okovima. Nažalost, takva je situacija. Nije lako, ali kad je ljubav u pitanju, mogu da izguram sve - rekla je Tijana u ispovesti za Telegraf.rs, nakon što je Miksa uhapšen.

U Višem sudu u Beogradu za mart je odloženo suđenje osumnjičenom pripadniku grupe Veljka Belivuka, Milovanu Tadiću, povodom optužbi da je kao član obezbeđenja noćnog kluba „Tilt”, u decembru 2015. godine gostu kluba Slobodanu Vukiću naneo teške telesne povrede od kojih je ubrzo preminuo.

Na suđenju za ubistvo Slobodana Vukića, koji je stradao u noćnom klubu "Tilt", svojevremeno se pojavila i Tijana, koja je sa klupe u sudnici bodrila svog dečka.

Sva u crnom, Tijana mu je navodno prišla po okončanju ročišta, nasmešila se i zagrlila ga. Nije mogao da joj uzvrati zbog lisica na rukama, ali se sve vreme smeškao. Uspeli su da malo proćaskaju, a ona je nakon toga sa advokatima napustila sud, pisali su tada mediji.

- Imali smo neku zabranu poseta 3 meseca, pa je i ovaj susret u sudu bio emotivniji, ali uskoro krećem u normalne posete. On je u pritvoru zbog drugih stvari, za koje će se isto tako dokazati da nije baš tako. U oba slučaja znam da će presude biti oslobađajuće jer ko prisustvuje suđenju zna da nije kriv. Čekaću ga koliko god da treba - rekla je tada Tijana.


Suđenje osumnjičenom Miksi je odloženo za 11. mart.

Tadić se branio sa slobode, a uhapšen je 4. februara pod sumnjom da je pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. U tom slučaju u toku je istraga Tužilaštva za organizovani kriminal protiv Tadića zbog sumnje da je počinio krivična dela zločinačko udruživanje i trgovina drogom.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>