Zadruga

Parovi

Da li Aleksandra Subotić ulazi u Zadrugu 4? Rijaliti voli mene, a ja volim rijaliti...

Podsećamo, nedavno je Aleksandra za domaće medije izjavila da trenutno uživa sa sinom i ćerkom, a potom se osvrnula na njen ulazak u rijaliti. Da li Aleksandra Subotić ulazi u Zadrugu 4? Rijaliti voli mene, a ja volim rijaliti... 

Da li Aleksandra Subotić ulazi u Zadrugu 4? Rijaliti voli mene, a ja volim rijaliti... Screenshoot/Instagram
Bivša zadrugarka, Aleksandra Subotić, veoma je aktivna na društvenim mrežama. Pored izazovnih fotografija koje objavljuje, ona često odvoji malo slobodnog vremena kako bi komunicarala putem Instagrama sa svojim pratiocima.


Aleksandra je ostavila na svom Instagram profilu opciju da joj fanovi postavljaju pitanja, a da ona iskreno odgovori na njih.

- Kako si - glasilo je pitanje.

- Pomalo umorno u poslednje vreme. Uželela sam se Beograda i ne mogu da dočekam da nešto što će se odigrati u subotu - misteriozna je bila Aleksandra.

S obzirom na to da se u četvrtoj sezoni rijaliti programu "Zadruga" vanredna ubacivanja događaju subotom, ovaj odgovor naveo je mnoge da pomisle da će se Aleksandra u subotu useliti na velelepno imanje u Šimanovcima.


Podsećamo, nedavno je Aleksandra za domaće medije izjavila da trenutno uživa sa sinom i ćerkom, a potom se osvrnula na njen ulazak u rijaliti.

- Rijaliti voli mene, a ja volim rijaliti. Navikla sam na to i verujem da bih i sada pomerila granice kada bih rešila da uđem - kazala je Aleksandra nedavno, a zatim istakla da će obavestiti fanove ukoliko se odluči na takav korak.


Ostaje nam da ispratimo dešavanja u Šimanovcima u subotu i saznamo da li će Aleksandra zaista ući u "Zadrugu" ili je nešto drugo u svom životu najavila rijaliti zvezda tog dana.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs


>