Ostalo

Smeno

Numerologija za MART! Politika je veliko umeće da se pliva u mutnoj vodi...

Numerologija za Mart! Pratiće nas velike emocije, ponekad i impulsivno ponašanje. Zato bi naši političari trebalo da budu veoma obazrivi, kada se na njih vrši pritisak. Politika je veliko umeće da se pliva u mutnoj vodi.

Numerologija za MART! Politika je veliko umeće da se pliva u mutnoj vodi... Svet Plus
Jedinice su pred važnim odlukama, trojke bi trebalo da povedu računa o finansijama, a šesticama će život biti bajka.


Dolazi nam mesec koji u sebi nosi broj 8, što je "mala sreća", pa mislim da će doneti smirivanje ove pandemije. Pratiće nas velike emocije, ponekad i impulsivno ponašanje. Zato bi naši političari trebalo da budu veoma obazrivi, kada se na njih vrši pritisak. Politika je veliko umeće da se pliva u mutnoj vodi.


U svetu će biti promena, pogotovo ako dođe do kupovine kineskih vakcina i u zemljama Evrope. Naravno, nama je naša zemlja bitnija. Napredovaće domaći turizam, a zašto i ne bi - kada imamo toliko lepih mesta i dobrog sadržaja.


Kako se računa?
Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978. godine, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).Jedinica

Bićete pod uticajem broja 9, a to znači da je bitno da donosete važne odluke, kako biste popravili svoj život. Kao veliki analitičari, često sebe opterećujete nebitnim stvarima, i zato pokušajte da to promenite, praveći selekciju u svom životu. Bitno je da sve što ostane ima neku vrednost, bilo da su to prijatelji, garderoba, stvari u kući, ili bilo šta što vam nije prijalo.


Dvojka

Jedinica će vladati vašim životom, i mart je dobar za nove početke. Energija koja će vas pratiti nosi u sebi dobre vibracije, pa ih pravilno iskoristite. Vi, deca Meseca, morate se pokrenuti i shvatiti da samo svojom snagom možete menjati život, i to dobrim i pozitivnim mislima. Negativnost vas samo može usporiti, čineći da pravite korak napred, a dva unazad.


Trojka

Pripazite da ne trošite novac bez veze, jer ste pod uticajem broja 2. Dvojka će svakog od nas naterati da budemo nepromišljeni i da ne vodimo računa o finansijama. Zato vi, emotivci, ne idite srcem tokom ovog meseca, već isključivo razumom. Naravno, čuvajte i novčanike, nakit i sve ono sto privlači ljude koji su kadri da vam to otmu. Budite lukaviji od njih.


Četvorka

Vi ste veoma radni i dosta se trudite u svemu. Tokom marta trojka će dominirati vašim životom, a to mi govori da je nešto emotivno prisutno u dešavanjima. Ipak, potrudite se da razlikujete emocije od impulsa - ako su u pitanju emocije, biće to nešto lepo, a ako se radi o implusima, povedite računa da ne kažete nešto zbog čega ćete se u budućnosti kajati. Vi to možete, samo ako budete hteli, jer ste osoba koja zna za red i disciplinu.


Petica
Neće vam ovaj mesec biti naklonjen, jer četvorka donosi velike napore, promenu posla, ili dobijanje novih obaveza koji vas mogu dodatno opteretiti. Pošto ste nemirnog duha, nadam se da to neće loše uticati na vas, već vas može uvesti u neke dobre promene vezano za posao. Ipak, budite oprezni,četvorka može doneti i manje zdravstvene probleme.


Šestica

Koliko god vam je februar bio težak, toliko će vam mart doneti lepše dane, više slobode, pokreta i lepih trenutaka, zbog uticaja broja 5.

Uspećete da sredite kuću, da promenite navike i da počnete da čitate, šetate i nalazite neke nove izazove tokom ovog meseca. Vi, deca Venere, kojima je porodica najvažnija, sada nećete biti njome opterećeni.


Sedmica

Vama će šestica doneti lepa druženja sa dragim osobama. Poneko od vas bi mogao da nađe partnera i da osnuje porodicu. Poneko će se i razvesti, ali ni to nije uvek loše. U svakom slučaju, verujem da vam ovaj mesec donosi dobre vibracije i lepu energiju da nešto u svom životu promenite nabolje. Zaslužujete vi i više, ali ponekad niste sigurni u sebe i bežite u osamu. Dopustite da se sada oslobode vaši talenti.

Osmica

Iako imate dobrog anđela čuvara, povedite računa da vas neko ne prevari. Zbog uticaja broja 7, mesec će biti turbulenatan, jer će neko pokušati da vas iznervira. U tim trenucima recite u sebi: "To što misliš, želiš i govoriš, neka bude kako Bog hoće". To će vas smiriti i negativnost neće ostati na vama. Nađite vremena da nešto uradite, čitate, izađete u prirodu...


Devetka

Staroj duši poput vaše dolaze mirniji dani, dobra zaštita preko broja 8, i sreća će vam se osmehnuti. Tvrdoglavost neće doneti ništa dobro, a ako budete smireni, to će vam obezbediti i materijalni dobitak, pa i mogućnost da nešto dobijete u igrama na sreću. Neće to biti prevelika suma, ali će vam značiti. U svakom slučaju, neki novac vam sigurno dolazi po bilo kom osnovu, i nek' je sa srećom.

 

Horoskop za celu nedelju! Od 1. do 7. marta!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>