Region

Svet

Branimir Nestorović o nepristojnim ponudama! (VIDEO)

Doktor Branimir Nestorović, nekadašnji član Kriznog štaba, o nepristojnim ponudama... Ima da zaradim gomilu para ali da izgubim vreme. I onda sam odlučio da ne idem tim putem.

Branimir Nestorović o nepristojnim ponudama! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Gostujući u emisiji "Moje dobro", doktor Nestorović je naveo da je u nekoliko navrata u prošlosti dobijao ponude farmaceutskih kuća da prodaje lekove, ali da je takve ponude odbio.


- To je pitanje prioriteta u životu, šta u stvari želiš. Ja sam odlučio da budem zadovoljan. A nemam ni razloga da budem nezadovoljan. Profesionalnu karijeru sam završio uspešno, porodica mi je funkcionalna, imam dobrih prijatelja... Imam i sasvim dovoljno novca da mogu normalno da živim - naglasio je Branimir Nestorović i dodao da je odoleo ideji da bude tajkun.


- Par puta sam imao ponude da uđem u farmaciju da prodajem lekove... I onda sam ja video da će to da mi oduzme život. Da ja sad prodajem neke lekove, da idem na neke sastanke - ima da zaradim gomilu para ali da izgubim vreme. I onda sam odlučio da ne idem tim putem - zaključio je doktor Branimir Nestorović.

Šta je još govorio čuveni stručnjak, pogledajte u snimku.  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>