Style

Ljubav & Sex

Pun Mesec u Devici od 27. februara 2021. godine! Neverovatne promene!

Neverovatne promene! Pun Mesec u Devici od 27. februara 2021. godine! Mnoge želje se mogu ispuniti dok je ovaj pun Mesec. 

Pun Mesec u Devici od 27. februara 2021. godine! Neverovatne promene! Svet Plus
Pun Mesec u Devici, od 27. februara 2021. godine, probudiće borbu između racija i osećanja - onih koja dolaze duboko iz srca. Mesec će praviti trigon sa Uranom koji je u kvadratu sa Saturnom pa se dešava borba između nekih dubokih stavova i novih pogleda na šivot i svet. Sada treba zaboraviti na neke stare principe i pustiti se u nove tokove gde shvatate koliko je uspeh na vašem putu.Mnoge želje se mogu ispuniti dok je ovaj pun Mesec 26, 27. i 28. februara. Kako se pun Mesec dešava na osmom, škorpionskom stepenu, prošlost treba zaboraviti i otpustiti rane iz duše i srca i krenuti dalje. U nastavku dešava se jedan vrlo moćan zemaljski trigon Mesec iz Device pravi trigon sa Plutonom iz Jarca i Marsom iz Bika što mnogim osobama donose sreću, uspeh i spas iz nekih kriznih situacija.

Jačina ovog trigona je ravna najhrabrijim junacima iz priča i filmova. Svi putevi uspeha i moći su otvoreni. Mesec u Devici daje detaljisanje, racionalnost dok Mars iz Bika daje akciju prema Plutonu iz Jarca što donosi povećanje materijalnih dobara - zahvaljujući ovim dobrim aspektima u ovim danima možete mnogo stvari da postignete i uradite. Sreća je naklonjena svima koji su istrajni.


ŠTA MOGU OČEKIVATI ZNACI I PODZNACI U DANIMA PUNOG MESECA U DEVICIOVAN

Vama se pun Mesec dešava u šestom polju gde će neku dužu zbunjenost sada rasvetliti i vi dolazite do spoznaje šta je to što vas je kočilo i činilo nesrećnim. Ovaj Mesec će pokrenuti mnoge lepše i srećnije stvari u vašem životu.BIK

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem petom polju što vam može doneti mnogo zabave, flerta pa pazite ako imate partnera da neke stvari ne budu razotkrivene. Bitno je da se družite i steknete neka nova poznanstva koja mogu biti i poslovna.BLIZANCI

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj četvrtoj kući pa se mogu dešavanja ispoljavati u porodici, kući i intimi. Mnoge sitnice i detalji sada mogu sklopiti slagalicu i stvoriti lepu sliku vašeg truda. Bitno je da pronađete ravnotežu.


RAK

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem trećem polju pa kako na vas jako deluje onda možete za sve nedoumice pronaći odgovopr u sebi. Emocije mogu biti turbulentne ali kada realno sagledate stvari nema potrebe da budete impulsivni i nervozni.

LAV

Vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem drugom polju finansija pa dobro razmislite šta da radite i čime da se bavite. Mnoga besciljna lutanja sada treba da svedete na konkretne ciljeve i krenete tim putem. Pazite ako upravljate sa drugim ljudima da ih ne povredite zbog svojih interesa i šefovanja.

DEVICA

Kako se pun Mesec dešava u vašem znaku, treba obratiti pašnju na sebe i partnera u ljubavi i na poslu. Sada se lako možete osloboditi krutosti i razmišljati o nekim stvarima koje do sada nisu bile vidljive. Opustite se i maštajte.

VAGA

Vama se ovaj pun Mesec dešava u dvanaestom polju pa je došlo vreme da se posvetite sebi ali ipak ne zaboravite i druge osobe. Šta god da sada pokrenete ili promenite, sreća je u vašim rukama, samo napred.ŠKORPIJA

Vama se ovaj pun Mesec dešava u jedanestom polju. Vaša intuicija je besprekorna pa joj i verujte. Device su racionalne pa vas teraju da dublje razmišljate pre nego ishitreno donesete odluku. Moguće je da ispravite greške iz prošlosti i krenete napred bez opterećenja.STRELAC

Vama se ovaj pun Mesec dešava u desetom polju karijere jednog roditelja. Kada je karijera u pitanju vi možete lako da radite više poslova i da se brzo adaptirate na nove a sada donosite pravu odluku. Samo se opustite i ideje dolaze same.

JARAC

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u devetom polju pa razum dolazi do izražaja što će vas pomeriti iz vrtloga osećanja. Pokušajte da budete u balansu jer obe strane mogu biti potpuno dobre svaka na svoj način. Moć razuma je tu.VODOLIJA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u osmom polju transformacija pa treba bez ljutnje da neke stvari prihvatite i sve što vas nervira sagledate iz drugog ugla. Za neka osećanja koja vam se dešavaju ipak vi osećate duševni mir.RIBE

Kod vas se pun Mesec dešava u sedmom polju što vas upućuje da uspostavite ravnotežu da bi bili svesniji i postigli da vaši snovi budu realnost. Sve što je moguće sada treba sagledati realnije i ispraviti neke svoje iluzije. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lepa i srećna

Povezane vesti:


>