Zadruga

Parovi

Komšije komentarišu Ša: Nabija Ivani rogove, bruka se sa Tarom!

Aktuelni zadrugar se malo zaneo u rijalitiju pa ili nije svestan onoga što radi ili je samo bezobziran... Komšije komentarišu Ša i kažu da nabija togove Ivani i bruka se sa Tarom Simov.

Komšije komentarišu Ša: Nabija Ivani rogove, bruka se sa Tarom! Screenshoot/Instagram




Nenad Aleksić Ša u centru je pažnje zbog prisnog odnosa sa Tarom Simov u "Zadruzi 4", a reperove komšije sada su progovorile o njegovoj supruzi Ivani Aleksić, koja izbegava da se oglašava ovim povodom.


Osim što žive na Novom Beogradu, Ivana i Ša na istom mestu u zgradi poseduju i salon lepote u kojem reperova supruga radi, a u kojem zaposleni nisu želeli da govore o Aleksićima.

- Mi ništa nećemo komentarisati, niti ćemo davati izjave. Ivanin i Nenadov privatni život je njihova stvar i to oni među sobom treba da reše. Nije na nama da o tome pričamo, niti komentarišemo - rekli su radnici salona za "Alo".

Međutim, kako dalje navodi pomenuti list, u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini salona lepote, a koji je takođe u vlasništvu Aleksića, momci iz bloka ispijali su piće i, kako su rekli, prate "Zadrugu", ali i poznaju repera i njegovu izabranicu.

- Ša je super lik, obožavamo da slušamo njegovu muziku. Viđali smo ga u kraju dok nije ušao u rijaliti - rekli su Marko i Dalibor, i dodali:





- Ne sviđa nam se njegovo ponašanje sa Tarom i to što Ivani nabija rogove. Žena mu je kao anđeo, ne znamo šta mu je trebala ova afera sa tom klinkom.


U prodavnici ispred Ivaninog salona prodavačica je takođe istakla da je reperova supruga divna mlada dama i da joj je žao zbog toga što joj je Ša priredio.


- Ivana stalno dolazi i kupuje voće kod nas. Predivna je i ljubazna. Uvek je lepo raspoložena, a samo ona zna kako joj je. Ljudi je prepoznaju, zaustavljaju je i govore joj: "Svaka ti čast! Ti si prava žena! Šta je ono trebalo Nenadu?", a ona samo slegne ramenima i ne komentariše. Muža nikada nije javno napala, bar ne da mi čujemo. Samo se zahvali i ode - ispričala je radnica u obližnjoj prodavnici u kojoj Aleksićeva pazari.


Ispred porodičnog doma u kojem Nenad i Ivana žive već šest godina zatekle su se komšije Dalibor i Uroš, koji dele mišljenje sa ostalim komšijama.





- Dugo ga nismo videli u kraju, a Ivanu viđamo svakodnevno, dok ide na posao. Ne pratimo pomno dešavanja u "Zadruzi", ali znamo šta se dešava i znamo šta se piše po portalima... Nije mu trebala ni ta priča ni ta bruka sa Tarom. Žena mu je carica i mnogo više ide uz njega nego ova... - rekli su oni za gorepomenuti list.

Kako su dodali, voleli bi da se Ša po izlasku izmiri sa svojom lepšom polovinom i raskrsti sa ljubavnicom.

- Trebalo bi da reše nesuglasice i daju šansu braku, jer verujemo da je zatvoreni prostor učinio svoje i da njegovo ponašanje tamo nije realno ni racionalno - zaključili su Dalibor i Uroš.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>