Style

Ljubav

Tri svekrve sa kojima nema šale! Bežite od njihovih sinova!

Nesporno je da svaka majka svom detetu želi samo dobro ali... Tri svekrve sa kojima nema šale! Bežite od njihovih sinova jer one uvek žele da su na prvom mestu, pa čak i onda kada njihov sin osnuje svoju porodicu.

Tri svekrve sa kojima nema šale! Bežite od njihovih sinova! Svet Plus

Ribe


Ako je vaša svekrva Riba, onda ste u pravoj nevolji. Toliko je razmazila svog sina da će on od vas uvek očekivati da ga pazite kao njegova mama. Dakle, ako budete s njom delili životni prostor, moraćete da postanete njena kopija. Sve će morati da bude lepo i skladno, a njenom sinu ne sme nikada da nedostaje ništa. Ako joj se zamerite, zažalićete pre nego što mislite. Zbog svega toga, upravo svekrva u znaku Ribe smatra se najgorom mogućom svekrvom.Rak


Ispod nežne majčinske slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Zodijaka. S njom zaista nema šale. Njoj se ne treba zameriti. Ako sami ne pristanete da igrate po njenim pravilima, ona će vas naterati jer je u pitanju njen sin, a njega ne smete da dirate. Jedini način da sklopite dobar odnos sa svekrvom koja je Rak u horoskopu je stetaj da joj se uvučete pod kožu i osvojite njeno poverenje. Kad to uspete, s njom nećete imati više problema.

Bik

Ona će svakodnevno oko vas plesti nevidljivu mrežu iz koje se nećete lako izvući. Guraće nos u sve. Ne ustručava se da daje savete o hrani, oblačenju, novcu. Govoriće vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza vaših leđa, pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni milimetar. Preostaje vam samo da se nadate da će njena snaga ipak trajati kraće od vašeg strpljenja.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/index.hr

Povezane vesti:


>