Region

Svet

Janko Tipsarević objavio partnerstvo sa One&Only Portonovi rizortom!

Proslavljeni teniser Janko Tipsarević objavio partnerstvo sa One&Only Portonovi rizortom! Smešten je u srcu jedinstvenih prirodnih lepota Boke i ambijentu nove Rivijere na crnogorskoj obali Jadrana.

Janko Tipsarević objavio partnerstvo sa One&Only Portonovi rizortom! Promo

Tipsarević Luxury Tennis, kompanija proslavljenog srpskog teniskog asa Janka Tipsarevića – objavila je uspostavljanje ekskluzivnog partnerstva sa prvom destinacijom prestižnog globalnog lanca hotela i rizorta u Evropi - One&Only Portonovi!

Autentični poslovni koncept višestrukog osvajača ATP titula, Top 10 igrača i osvajača Dejvis Kupa gostima ovog jedinstvenog rizorta nudiće vrhunsko teniskog iskustvo, raznovrsne stručne treninge i uzbudljive događaje i doživljaje koji će ih inspirisati da unaprede svoje veštine i spoznaju novu dimenziju uživanja u „belom sportu“. Pojedinačne i grupne sesije sa profesionalnim ATP/WTA trenerima, zabavni mečevi i ekskluzivni turniri biće samo deo raskošnog teniskog programa i vrhunskog doživljaja koje će Tipsarević Luxury Tennis prirediti posetiocima ovog eminentnog rizorta iz celog sveta. 


Smešten u srcu jedinstvenih prirodnih lepota Boke i ambijentu nove Rivijere na crnogorskoj obali Jadrana, teniski centar vođen na najvišem nivou od strane Tipsarević Luxury Tennis će postati najatraktivnija lokacija u One&Only Portonovi rizortu – mesto gde se sport i uživanje prožimaju u stvaranju novih vrlina i znanja,  nezaboravnih utisaka i sećanja. 

„Kroz Tipsarević Luxury Tennis, posvećeni smo dovođenju najboljih svetskih igrača na terene najluksuznijih rizorta, na nekim od najlepših destinacija na svetu. Radujemo se partnerstvu s One&Only Portonovi u Crnoj Gori, i drago nam je što ćemo biti deo priče prvog One&Only rizorta u Evropi“, rekao je Janko Tipsarević. „Bilo da odaberu da se okušaju u meču protiv nekog svetski priznatog sportiste, ili da poboljšaju svoje performanse uz našeg sjajnog trenera Jaroslava Grela, gosti svih nivoa i sposobnosti mogu očekivati vrhunski standard treninga koji još nije viđen u regionu“, dodao je on.


Nesporno je da će, uz vanserijske ATP trenere i izuzetne uslove za igru, gosti One&Only Portonovi rizorta imati mogućnost da se posvete potpunom uživanju u tenisu, okruženi živopisnim lepotama Herceg Novog i Boke Kotorske i njegovim fascinantnim stilom i arhitekturom. 


Elegantno pozicioniran u Herceg Novom, na ulazu u Bokokotorski zaliv, One&Only Portonovi će početi da dočekuje goste od 1. maja 2021. godine, nudeći prostranost i privatnost upotpunjene glamurom i energijom bez premca.                                     

Za više informacija pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>