Lepota

Ljubav & Sex

Rođeni u ovim znakovima Zodijaka najlepše stare!

Rođeni u ovim znakovima Zodijaka najlepše stare! Poznato je kako lepota ne dolazi samo spolja, nego svakako i iznutra. Ova četiri znaka sa godinama nauče svoje unutrašnje prednosti da istaknu spolja. 

Rođeni u ovim znakovima Zodijaka najlepše stare! Screenshoot/Instagram
Da li ste primetili da su neki ljudi lepši I privlačniji u svojim 50-im nego u 20-im godinama? Velika verovatnoća je da su rođeni u znaku Blizanaca, Device, Ovna ili Lava jer ova 4 znaka stare sa stilom!


Poznato je kako lepota ne dolazi samo spolja, nego svakako i iznutra. Ova četiri znaka sa godinama nauče svoje unutrašnje prednosti da istaknu spolja. Zbog toga sa godinama postaju sve lepši.
Ovan
Ovnovi vole pustolovine i izuzetno su sigurni u sebe. Doduše, ovaj divlji znak se sa godinama malo smiri, ali to ne deluje negativno na njegovu sjajnu ličnost. Naprotiv: njihovo zračenje tek tada postane vidljivo, a njihova unutrašnja lepota vidi se i spolja.

To ih čini posebno privlačnima. Što su stariji, Ovnovi su otvoreniji i iskreniji, ali više niko ne može da ih povredi.


Poznati koji su rođeni u znaku ovna su Sara Džesika Parker, Riz Viterspun, Majkl Fasbender, Lejdi Gaga, Viktorija Bekam, Kejt Hadson, Kristin Stjuart i mnogi drugi.Blizanci
Blizanci su u mlađim danima suzdržani i distancirani. Međutim, njihova nestrpljivost se smanjuje s godinama. Postaju sve više samopouzdani, a to ih čini atraktivnijima. Blizanci vole da putuju, pa na svojim brojnim putovanjima sakupljaju iskustva i mudrost te isijavaju životnom radošću. To se vidi na njihovoj spoljašnjosti, piše Prva.


Poznati blizanci su Anđelina Džoli, Kanje Vest, Džoni Dep, Leni Kravic, Natali Portman, Kris Evans, Ešli Olsen, Zoe Saldana, Sia LaBeuf.


Lav
Lavovi rado privlače poglede i sjaje. Svejedno da li je reč o unutrašnjoj ili spoljašnjoj lepoti: Lavovi nikada ne prestaju da rade na sebi. U starijim godinama se ne opuštaju, a to je vidljivo: sa godinama njihova ličnost postaje još snažnija. Pošto se vrlo intenzivno bave svojim spoljašnjim izgledom, često deluju kao da ne stare.Poznati rođeni u znaku lava su Dženifer Lorens, Ben Aflek, Dženifer Lopez, Madona, Hali Beri, Mila Kunis, Barak Obama, Šarliz Teron, Šon Pen.


Devica
Devica je kao tinejdžerka gotovo neprimetna. Povučena je i oprezna pa ne želi da se nameće. Pri tome zapostavlja svoje potrebe i sebe. Njena prava specifičnost i snažan karakter pojavljuju se tek u kasnijim godinama.

Sa nakupljenim životnim iskustvom nauči da je njena inteligencija ekstremno privlačna pa se rado igra sa njom. Ovaj znak postaje sa godinama neverovatno privlačan.


Poznati rođeni u znaku device su Bijonse, Kameron Dijaz, Blejk Lejvi, Pink, Rajan Felipe, Dženifer Hadson, Nik Džonas, Lea Mišel.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE  
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/ddl


>