Ljubav

Style

Šta je to na drugim ženama privlačno da se muškarci odluče na prevaru?

Uvek postoji nešto što ih neodoljivo privuče... Šta je to na drugim ženama toliko privlačno da se muškarci odluče na prevaru?

Šta je to na drugim ženama privlačno da se muškarci odluče na prevaru? Svet Plus





Mnogi muškarci prevarili su svoje partnerke s drugim ženama i dok većina njih nije tražila određene karakteristike na njima, uvek je postojalo nešto što ih je privuklo i podstaklo na varanje, prenosi Your Tango.


Ali, šta je to na drugim ženama toliko privlačno da se muškarci odluče na prevaru?


Stranica za upoznavanje SeekingArrangement, jedna od najvećih u svetu, uradila je istraživanje kojim su planirali da otkriju kako izgleda savršena ljubavnica. Koristili su poruke i pretrage 468 hiljada oženjenih muškaraca, koji su uključivali fizičke atribute, zanimanje, godine, nacionalnost i venčani status žena: pomoću rezultata otkrili su kakve žene muškarci percipiraju kao "savršene ljubavnice".






Za muškarce, savršena ljubavnica ima sledeće karakteristike:

- između 25 i 31 godinu
- plavu kosu (61 odsto)
- zelene oči (47 odsto)
-atletsku građu (33 odsto)
- grudi veličine 32D (32 odsto)
- belkinja ili azijatkinja (po 32 odsto)




Kada je riječ o ličnosti, muškarci traže ženu koja je otvorenog uma, senzualna, energična i voli jogu. Više vole kada su im ljubavnice solo, a njih čak 86 odsto žele da imaju završen fakultet. Žena koju oni žele je dovoljno odrasla da shvati dinamiku afere, ali dovoljno mlada da ima mladalačku zaigranost.


U osnovi, neverni muškarci žele ljubavnicu koja je plavokosa ili azijatkinja, princeza ratnica, dovoljno stara da udovolji njihovim potrebama odraslih i dovoljno mlada da se osećaju kao da im je 21 godina.


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>