Region

Svet

Emina Jahović o Mustafi: Neka deci objasni zašto ne brine o njima!

Pevačica Emina Jahović progovorila o bivšem suprugu Mustafi sandalu! Alimentaciju ne plaća, ostavio je sinove bez zdravstvenog osiguranja. Neka deci objasni zašto ne brine o njima!

Emina Jahović o Mustafi: Neka deci objasni zašto ne brine o njima! Screenshoot/Instagram





Emina Jahović po prvi put je otvorila dušu i otkrila pravu istinu o njenom i Mustafinom odnosu u kome očigledno ne cvetaju ruže kao što se mislilo.


Pevačica je osula drvlje i kamenje po bivšem suprugu o kojem je do nedavno pričala samo u superlativu. Otkrila je da zanemaruje decu i ne brine o njima.

-Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene - istakla je Emina, koja se od Sandala razvela u junu 2018. godine, piše "Blic".





- Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno - dodala je Jahovićeva za "Stori"


- Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj deci, a ne meni. Ako smo decu doneli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima - zaključila je Emina.


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>