Style

Ljubav

Mesečni horoskop za mart! Bik i ljubav!

Mesečni horoskop za mart! Bik i ljubav! Ukoliko ste slobodni ovo nije pravi mesec da nekome date svoje srce, a duže emotivne veze i bračni odnosi već funkcionišu traljavo.

Mesečni horoskop za mart! Bik i ljubav! Svet Plus





Duže emotivne veze i bračni odnosi već funkcionišu traljavo, a dešavanja tokom marta neće vam baš ići na ruku. Ako očekujete da će se vremenom neke stvari rešiti same od sebe, mislim da ćete se poprilično načekati. Koliko god povremeno bio naporan ili statičan odnos sa partnerom, vreme da se neke situacije reše je baš sada.

Ne ide vam ni na ruku što će seksualni element između vas dvoje funkcionisati dosta promenljivo, čas ćete imati vatrene momente, čas ćete okretati leđa jedno drugom u krevetu. U ovom momentu, sem dobrog i otvorenog razgovora, potrebni su i nežnost i strpljenje, ali i to da vas dvoje malo mrdnete van nekih ustaljenih okvira ponašanja. Otputujte zajedno, družite se više sa zajedničkim prijateljima koji vam unose pozitivnu energiju, izlazite češće. 






Ni na ovaj način neće biti lako, ali možete dosta učiniti za svoju vezu. Ukoliko ste slobodni, nisam sigurna da je ovo pravi mesec da nekome date svoje srce. Naime, vaša potreba za ljubavlju je ogromna, a na vašim očima ružičaste naočare, pa ćete sve doživljavati mnogo dublje, intenzivnije….i naravno, pomalo nerealno. 


Nekoga možete uzdići u svojim očima i smatrati da je rođen samo da bi bio vaša druga polovina…Nemojte biti razočarani ako u poslednoj dekadi meseca shvatite da je to bilo samo vaše gledište. Drugoj strani ste, vrlo moguće, bili samo nešto prolazno, neobavezno, seksualno. Pokušajte da realno sagledate ljude oko sebe….


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>