Region

Svet

Aca Lukas se zaposlio zbog kredita za stan

Pevač Aca Lukas od nedavno je postao muzički urednik u produkciji "Beoton". Kako se navodi Aci je bilo potrebno stalno zaposlenje kako bi mogao da podigne stambeni kredit.

Aca Lukas se zaposlio zbog kredita za stan"Aca se već nekoliko meseci vodi kao zaposlen u "Beotonu". Ne znam kolika su mu primanja, ali pretpostavljam da je reč o većoj cifri pošto mu je namera da podigne kredit za stan. Mislim da će najmanje šest meseci morati da se vodi kao lice u stalnom radnom odnosu da bi mu banka odobrila pozajmicu, a o kojoj je sumi reč, zaista ne bih znao" - rekao je izvor blizak produkciji.

Takođe je i glavni čovek produkcijske kuće "Beoton" Saša Mirković potvrdio ovu informaciju.

"Tačno je da je Lukas muzički urednik "Beotona", što znači da ima svoju kancelariju i da svaki dan dolazi na posao. Osim toga, redovno plaća porez i doprinose, a samim tim ima zdravstveno i socijalno osiguranje, i to je primer koji bi pevači trebalo da slede. E sad, svakako Aca kao stalno zaposleni ima pravo i na pozajmicu od banke, ali to je njegova privatna stvar i ja o tome ne znam ništa" - rekao je Mirković.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>