Zadruga

Parovi

Stefan Karić ispričao kako je Osman bio na teškim drogama! (VIDEO)

Aktuelni zadrugar Stefan Karić ispričao je kako je njegov otac Osman bio na teškim drogama, pa je osudio devojke lakog morala. Ovakva njegova izjava izazvala je svađu dve zadrugarke.

Stefan Karić ispričao kako je Osman bio na teškim drogama! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Lepi Mića je postavio pitanje Stefanu Kariću:

Na koje osobe si mislio kada si rekao Dragani svaka joj čast, jer je izašla na takav način? - glasilo je pitanje.


"Na sve prostitutke, koje su izabrale to zbog teškog života, možda će me narod osuditi, ali svako od nas ima tešku priču. Niko ne zna da je moj otac bio na teškim drogama, da sam ja to gledao. Da li je bila veća ili manja, ja sam imao sreću da sam imao i majku i oca pored sebe, hvala Bogu, izvukao se iz toga, ali ne mogu da kažem da osuđujem, ali mislim da ima drugi put da se boriš, nije lako, ali jednostavno, za sve devojke koje su skrenule sa tog puta." - rekao je Karić.


Da li se neka pronašla? - upitao je Mića.


Ja sam se pronašla. Biću iskrena, ne mogu da kažem da se nisam pronašla prozvana. Nije Stefan tu toliko, koliko su ovi koji su skočili i vikali ,,Bravo, bravo". Ja se pronađem svaki put, jer mi uvek govore da sam prostitutka, da se j*bem za pare, mene je to iznerviralo - rekla je MIlica.

Svaka prostitutka se vadi da je imala težak život - ubacio se Stefan Karić.


Ja sam bila na ulici i preživljavala. Bila sam u toj situaciji gde sam živela sama, nekad nisam imala za ovo, za ono, želela sam više od života i možda sam izabrala pogrešan put. Ja nisam imala koga da me povuče za ruku i da mi kaže da to ne valja - objasnila je Kemezova.

U raspravu se uključila i Dragana Mitrović, te je zajedno sa Kemezovoj pričala u glas, pokušavajući da se nadglasaju, tvrdeći jedna za drugu da su dame lakog morala.


Ja imam devet godina radnog staža, radila sam po buticima, sposobna sam, radim - tvrdila je Dragana.


Kakve radni staž ima veze sa prostitucijom? - isprovocirao je Marko. 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>