Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Dobra vest je da Merkur ove nedelje kreće direktnim hodom!

Nedeljni horoskop od 22. do 28. februara! Mnogi odnosi će biti definitivno narušeni, prijateljstva urušena, poslovi izgubljeni. Dobra vest je da Merkur ove nedelje kreće direktnim hodom, pa će se događaji malo vratiti koliko toliko u red.

Nedeljni horoskop: Dobra vest je da Merkur ove nedelje kreće direktnim hodom! Svet Plus







Ova nedelja će astrološki gledano dosta biti pod uticajem prethodne nedelje i izuzetno izazovnih aspekata koji su se dešavali krajem prethodne nedelje, a to je egzaktni kvadrat između Saturna u Vodoliji i Urana u Biku, kao i kvadrata Venere i Marsa, pa se gledano logičnim sledom događaja posledice ovih konstelacija prenose i u ovu nedelju.



Mnogi odnosi će biti definitivno narušeni, prijateljstva urušena, poslovi izgubljeni. Dobra vest je da Merkur ove nedelje kreće direktnim hodom, pa će se događaji malo vratiti koliko toliko u red.


Još jedna izazovna situacija je prelaz Marsa preko zvezde Algol, u trigonu sa Plutonom, ali lošim aspektom prema Mesecu, pa to može doneti probleme ženama, ili širokim masama uopšte.


Ove nedelje ćemo takođe imati i pun Mesec u Devici,koji se događa 27. 02.



VAGA


Posao
Kada su Vage u pitanju, njima se poslovna sfera ove nedelje odvija mirno, bez većih problema, uspevaju sve da završe na vreme, a i Merkur koji kreće direktnih hodom ove nedelje ih podržava u tome. Kao prirodne diplomate, Vage će se i ove nedelje zalagati za dobre medjuljudske odnose na poslu, ali to može biti malo teže, jer svet oko njih kao da je poludeo!



Iritira ih svaka zakulisna radnja na poslu, kao i nepravda, čak i posmatranje da se drugima čini, a biće takvih situacija na poslu.



Ljubav
Vage su imale dosta buran i lep emotivni period u nedeljama iza sebe, i u prvoj polovini nedelje može se reći da se trend nastavlja, ali već druga polovina nedelje donosi neke nemire, rasprave, i pošto poto želje da se neka istina istera na videlo. Ostaci prethodnih nedelja, a naročito dani oko kraja prethodne nedelje su uhvatili koren i ove nedelje i počinju da muče Vage.



Postavlja se pitanje vernosti, a za Vage koje su usamljene, savet je da se čuvaju novih, nepouzdanih partnera koji se mogu pojaviti ove sedmice.



Zdravlje
Vage su dobrog zdravlja ove nedelje, nikakav poseban problem ih ne muči, mogući su manji problemi sa pritiskom, alergijama, i bolovima u ekstremitetima.

Takodje se savetuje umerena ishrana,jer se Vagama pojačao apetit. Jedite više presnog voća i povrća i unosite dosta tečnosti.




ŠKORPIJA


Posao
Škorpije, veliki oprez ove nedelje, i puno strpljenja…retrogradni Merkur vam je već naneo dosta štete, a tu su i Jupiter i Saturn u kvadratu sa vašim Suncem, kao i Uran u opoziciji. Dosta borbe i truda je potrebno da se izborite sa svim ovim izazovnim energijama, ali vi to možete i uspevate.



Obratite pažnju na kraj nedelje, može biti izuzetno naporno i izazovno. Ipak, nije sve tako crno, Merkur kreće direktno, pa će mnoge stvari ipak krenuti da se odvijaju lakše i brže. Smirite strasti u svakom smislu, ovo je period koji se mora proći.



Ljubav
I kada je ljubav u pitanju, Škorpijama ne cvetaju ruže. Neka nepovoljna situacija kao da već duže vreme traje i daje Škorpijama osećaj da su same i nevoljene. Ovo je ipak period kada je možda najbolje osamiti se i ne ulaziti u veze samo da ne biste bili sami.



Zdravlje
Škorpije bi trebalo da obrate pažnju na hormone u ovoj nedelji, jer se stres nagomilao i sad preti da poremeti rad čitavog organizma. Glavobolje su moguće Škorpijama treće dekade, a sve je bazirano na stresu. Škorpije, vi ne biste bile to što jeste, da nemate sposobnost da prevazidjete sve prepreke i da prodjete kroz sve vatre koje vam život donosi.

Odmor, relaksacija, zdrava hrana, vitamini. To je ono što će vam pomoći da prebrodite ovaj period.



STRELAC


Posao
Strelca kao i uvek, teško je poremetiti, i razbiti njegov optimizam i dobro raspoloženje, pa je tako i ove nedelje. On se sa lakoćom bori i nosi sa svim nedaćama na poslu, i kao što poslovica kaže, ko čeka, taj dočeka, tako i Strelac dočekuje vedrije i bolje dane, i posao kreće da se odvija u normalnom ritmu, a on pun entuzijazma i stvaralačke energije, tu je da se upusti u nove poslovne poduhvate i da dokaže da je njegov lični optimizam jači od svega.



Moguće je i neko unapredjenje posle dužeg perioda čekanja, a i finansije jačaju.


Ljubav
Situacija na ljubavnom planu nažalost ni kod jednog od zodijačkih znakova ove nedelje nije na zavidnom nivou, pa ni Strelac ne može da se pohvali izuzetnim ljubavnim životom. Razmirice, često oko nebitnih stvari, nastavljaju se i ove nedelje, neke mogu poprimiti čak i oblik prave svadje, a Strelca je teško iznervirati, ali ako do toga dodje, uglavnom je kraj veze.




Razlog za te razmirice može biti i neverstvo, partner je nešto saznao, ili sumnja, a Strelac ne želi da se pravda u nedogled, i eto problema. Strelčevi u braku imaju prilično mirnu situaciju.



Zdravlje
Strelci, obratite pažnju na ekstremitete ove nedelje, kao i na ukočenost vrata, koja može dovesti do glavobolja. Smanjite apetit, kilogrami se ove nedelje lepe za vaše telo, a sve to vam opet vraća problem bolova u zglobovima.

Potrebno je prekontrolisati krvnu sliku, postoji opasnost od povećanih triglicerida i holesterol.







JARAC


Posao
Jarac je imao naporniju prethodnu nedelju, ova je već lakša, odnosno, oseća se polako otpuštanje pritiska i nervoze na poslu. Što se izvršavanja radnih obaveza tiče, Jarac neće imati problema ni ove nedelje, jer ako je neko sposoban da radi pod pritiskom, onda je to Jarac.



Može se desiti ove nedelje da neko od autoriteta pokuša da vas pritiska da odradite deo posla koji nije vaš, Jarčevi, prihvatite. Iako vam se sada to čini kao dodatni napor, isplatiće se.



Ljubav
Kada je ljubav u pitanju, Jarčevi će imati dosta mirnu, ali intenzivnu nedelju pred sobom. Nema uletanja u avanture, ovde se radi o skoro pa podsvesnim pripremama za veliku ljubav koja nailazi, naravno za one koji su slobodni. Jarčevi u vezi nemaju većih problema, jer vernost nikada nije bila njihova slaba tačka, pa samim tim i ne biraju partnere koji su neverni.



Zdravlje
Jarac generalno ove nedelje može imati pad imuniteta, izazvan napornim radom i manjkom odmaranja.

Takodje, treba da uzima vitamine koji pospešuju jaču krvnu sliku, jer može doći i do anemije, a sve to vodi do stanja i osećaja premora. Jarac uvek ide i preko svojih mogućnosti, ali možda je sada trenutak da zastane i pozabavi se svojim zdravljem.



VODOLIJA


Posao
Kao i kod svih fiksnih znaka, i kod Vodolije nije najbolja situacija. Može se čak reći da je vrlo promenljive prirode, i da ide od vrha do dna.




Posao može biti ove nedelje veoma zamoran, sukobi sa autoritetima su izvesni, nervoza dostiže svoj vrhunac, a rokovi su već davno probijeni. Vodolije, još malo strpljenja i ovaj period će biti iza vas. Izazovi su tu da ih prevazilazimo i pobedjujemo!


Ljubav
Neke veze koje su nastale u prethodnom periodu, ili su se ugasile krajem prethodne sedmice, ili se to dešava ove nedelje, ali svakako svodjenje računa je tu kada su emotivni odnosi u pitanju. Ljubavi iz prošlosti koje su u prethodnom periodu bile aktuelne, sada se vraćaju ponovo u prošlost gde im je i mesto.


Ova nedelja nije dobra da započinjete novu vezu, iako će ponuda biti, ali prosto konstelacija planeta ukazuje da možete sresti osobu koja na prvi pogled izgleda privlačno i sasvim normalno, a da je to samo maska koju ćete uskoro i otkriti kod dotične osobe.

Vodolije koje su u braku, kao i drugi fiksni znaci, imaju dosta problema, dosta preispitivanja za i protiv ostanka u braku, ali na žalost, mnoge Vodolije će se ipak odlučiti da prekinu bračne veze.


Zdravlje
Vodolije, oprez kada je zdravlje u pitanju. Moguće je povredjivanje usled nekog slučajnog udarca ili pada, glavobolja, bol u vratu i očima.


Bilo bi izuzetno poželjno da završite neki sistematski pregled kada je zdravlje u pitanju, da sve prekontrolišete, a naročito hormone, jer u ovom periodu mogu biti uzrok mnogih problema zamaskiranih u sasvim neke različite zdravstvene tegobe.




RIBE


Posao
Drage Ribe, haotična situacija na poslu polako popušta i vi se vraćate u normalu. Dosta dugo ste bili u nekom stanju letargije i nemogućnosti da odradite stvari na vreme, ali eto, i taj period se završava. Podržava vas i Merkur koji kreće direktno, a tu je i prijateljski nastrojen Uran u znaku Bika,kao i Mars, pa vam sve to uliva dodatnu energiju, i vi krećete punom parom.


Ove nedelje je jako moguće da konačno rešite da se bavite nekim hobijem koji vas maksimalno ispunjava i opušta, a ne remeti vaše radne obaveze.



Ljubav
Posle burne i naporne ljubavne nedelje, dolazi do malog smirivanja situacije, ali Ribe osećaju da to nije to, i da je prava ljubav na pragu. Zaista i jeste tako. Ribe, budite strpljive, ova nedelja neće doneti nikakve spektakularne dogadjaje u ljubavi, ali zato naredni mesec hoće. Znači, budite strpljive, ljubav je pred vratima, i to ona prava, duboka, ljubav koja ste dugo čekali i dugo je priželjkivali.


Ribe u braku moraju da paze da ne udju u neku tajnu vezu, jer se može pretvoriti u nešto mnogo jače i više od običnog flerta, i eto problema.



Zdravlje
Ova nedelja može Ribama doneti dosta zdravstvenih poteškoća u vidu pada imuniteta, malokrvnosti, glavobolje i vrtoglavice. Alergije su takodje moguće. Ribe, što više tečnosti, voda je vaš element, ne zaboravite i blagodat je za vaš organizam.

Takodje, zdrava ishrana, konzumirajte manje slatkiša, i probajte da se odreknete makar nekog poroka, na primer pušenja, i videćete ogromnu razliku u svom zdravstvenom stanju.


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika.rs

Povezane vesti:


>