Region

Svet

Toma Panić o nemilom događaju: Molim vas nemojte da pišete o tome!

Tviterašica objavila da je videla Nadeždu kako pokušava da skoči s mosta, oglasio se i Toma Panić o nemilom događaju! Molim vas nemojte da pišete o tome!

Toma Panić o nemilom događaju: Molim vas nemojte da pišete o tome! Screenshoot/Instagram





Nakon što je pevačica i bivša rijaliti učesnica Nadežda Biljić objavila na društvenim mrežama da je stavila tačku na svoj emotivni odnos sa Tomom Panićem, na Tviteru je objavljena uznemirujuća poruka u kojoj jedna devojka tvrdi da je videla pevačicu koja je htela da se "baci s mosta".


Naime, na društvenoj mreži Tviter, jedna korisnica istog, navodno iz Valjeva, napisala je objavu koja je uznemirila mnoge korisnike pomenute, ali i drugih društvenih mreža.

- Malo pre šetam ulicom dok Nadežda Biljić pokušava da se baci sa mosta uz reči "Dok si ga g**** u Paulu nisi mislio na dete". Majka je drži, a Tomislav Panić telefonira pored. Izdvajam od većih životnih trauma, ako nekog zanima - napisala je ona.

Ubrzo su mnogi počeli da komentarišu da njena objava nije okej, pošto se, kako su procenili, "podsmeva i ismeva ljudima sa psihičkim problemima".






Međutim, korisnica je odgovorila da ne čini to, da je dugo razmišljala da li da napiše sve pomenuto, ali se ipak odlučila da to uradi kako bi "ukazala na probleme u društvu".



Međutim, Toma Panić je kratko i uznemireno rekao:

- Molim vas, nemojte da pišete o tome. Neću da pričam o tome, nemojte - ponavljao je Panić, za Blic.

Podsetimo, nakon brojnih svađa Nadežda Biljić  je nedavno objavila Instagram stori u kojem je povodom jednog novinskog natpisa izrekla brojne optužbe na račun Tome i njegove majke kao i da su oni umešani u linč i hajku koja se navodno vodi protiv nje.









- Za ovo će mama dobiti tužbu, a Tomislava tek treba da stigne kazna, više nemam pardona, pošto me pravite ludom i ku***m, sve novine koje su to pisale i sve što su Jasmina i njen sinčić pisali biće krivično gonjeni - napisala je Nadežda.



- Ja da budem seljanka i jadnica koja oprašta ku**e i zaljubljenost u svoju majku više neću! Dosta je! - dodala je ona.


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>