Ljubav

Style

Psihologija: Razvedene, slobodne, udate! Koje su žene najsrećnije?

Evo šta kaže psihologija na ovu temu! Razvedene, slobodne, udate! Koje su žene najsrećnije? Kada su same, one u stvari mogu da istraže šta je važno i motivišu se da idu prema svojim ciljevima.

Psihologija: Razvedene, slobodne, udate! Koje su žene najsrećnije? Svet Plus






Možda su bili slobodni u srednjoj školi, možda su bili slobodni tokom koledža, možda nisu bili navikli na ideju da su u vezi ili su možda imali neuspelu vezu, a nakon toga svi njihovi sastanci nisu prerasli u nešto ozbiljno.



Ili su možda odlučili da ostanu slobodni jer im treba pauza u vezi, i naravno oni koji nisu izabrali slobodan život, već ih je izabrao slobodan život.

Bez obzira na razlog, činjenica je da su devojke koje najduže ostaju slobodne, najsrećnije, bar tako tvrde psiholozi.



Ove devojke su najsrećnije jer su sebične kada su u pitanju njihove potrebe. One imaju sve vreme na svetu za sebe i svoje strasti.

Kada su same, one u stvari mogu da istraže šta je važno i motivišu se da idu prema svojim ciljevima.






Ove devojke su najsrećnije jer su bliske sa prijateljima. Imaju jaka prijateljstva. One su sanjari.

Strastvene su u svemu što rade. Naučile su da se brinu o sebi, trude se, plaćaju račune, kupuju, one su inteligentne su žene koje imaju ispunjen život. Ne smeta im ideja da se venčaju i imaju decu.








Uživaju u životu kakav jeste, a ako naiđe neko poseban - sjajno.

Čak i ako pronađu partnera, to će biti onaj koji ih ohrabruje. Neko ih gura napred da bi postali najbolja verzija sebe. Neko ko ih upotpunjuje.




Viber

Autor: O.J
Izvor: Zadovoljna.hr

Povezane vesti:


>