Zadruga

Parovi

Kad uđe Ana Korać, pa Ivana Šopić, misica neće znati šta ju je snašlo!

Ako je verovati informaciji nove- stare zadrugarke useljavaju se u rijaliti "Zadruga 4"! Kad uđe Ana Korać, pa Ivana Šopić, misica Jovana neće znati šta ju je snašlo! 

Kad uđe Ana Korać, pa Ivana Šopić, misica neće znati šta ju je snašlo! Screenshoot/Instagram





Kako Informer saznaje, Ana Korać bi ovih dana trebalo da potpiše ugovor sa čelnicima Pinka i useli se na luksuzno imanje u Šimanovcima. Ona je priznala da joj je cilj da stavi tačku na odnos Jovane i svog bivšeg ljubavnika Stefana Karića.



- Ana je nedavno raskinula sa Davidom Dragojevićem jer mu je našla prepisku sa svojom drugaricom i odmah pronašla utehu kod Stefana. Ona i Karić su bili deset dana zajedno na Jahorini i dogovorili su se da bude sam u rijalitiju i čeka njen ulazak. Međutim, on je prekršio obećanje i smuvao se sa Jovanom, pa je Ana pobesnela i rešila da tu vezu okonča čim uđe u "Zadrugu". Koraćeva je do ušiju zaljubljena u Karića, a ni on nije ravnodušan prema njoj - otkriva dobro obavešten izvor za gorepomenuti list.



Prema njegovim rečima, starleta je sve to nagovestila i kad je bila u žiriju "Ljubavne izazovizije". Ona je tada Stefanu poklonila plišanu igračku, a u bekstejdžu ga je podsetila na obećanje!



Ani Korać će se na velelepnom imanju navodno pridružiti i Ivana Šopić.

Njih dvoje su bili zajedno u prošloj sezoni, a raskinuli su nekoliko dana posle finala.

- Kad uđe Ana, pa Ivana, Jovana neće znati šta ju je snašlo! Mada Stefan govori da posle pokojne misice Dijane Milojković nije bio zaljubljen sve dok nije upoznao Ljubisavljevićevu, on nije neko ko trpi pritisak i ljubomorne scene, pa će se sigurno burno svađati. I između njih tri će da leti perje, pošto su sve zaljubljene u njega - ističe izvor za gorepomenuti list.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>