Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Horoskop: Najvažniji period za ljubav! Deset ključnih datuma!

Od 19. februara do 21. marta je najvažniji period za ljubav u 2021. godini. Deset ključnih datuma po horoskopu! Kako ulazimo u vladavinu Riba u 2021. godini, približavamo se velikom kvadratu Saturna i Urana.

Horoskop: Najvažniji period za ljubav! Deset ključnih datuma! Svet Plus
Vladavina Riba počinje 19. februara, kad Sunce ulazi u jedan od najemotivnijih znakova Zodijaka.


S obzirom da je u pitanju poslednji znak Zodijaka, vladavina Riba je vreme kulminacije i zatvaranja. Vreme je da odbacite energije koje ste skupljali poslednjih 12 meseci i pripremite se za nešto potpuno novo.


Kako ulazimo u vladavinu Riba u 2021. godini, približavamo se velikom kvadratu Saturna i Urana.


Ovo je jedan od glavnih aspekata u 2021. godini, a kako dostiže vrhunac 17. februara, osećaćemo dupli uticaj Riba.

Iako kvadrat Saturna i Urana može izazvati određenu nestabilnost, energija u sezoni Riba deluje lakše i treba da nam pomogne da se resetujemo i pripremimo za astrološku novu godinu koja sledi.

Ovo su ključni datumi za vreme boravka Sunca u znaku Riba – od 19. februara do 21. marta:


1) 18. i 19. februar – Sunce u Ribama
Dobrodošli u poslednju sezonu horoskopskog ciklusa. Idealno je vreme za razmišljanje i stupanje u kontakt sa sopstvenim emocijama i dušom.

2) 20. februar – Merkur kreće direktnim kodom
Merkur ponovo kreće direktnim hodom! Možda ćemo videti da se problemi iz prošlosti vraćaju na površinu radi energetskog čišćenja. Možda će nam biti lakše da saopštimo svoje misli i osećanja. Tehničke poteškoće, sporovi oko ugovora ili pogrešne reči u komunikaciji polako odlaze u zaborav. Vreme je da se raspletu karmički čvorovi.


3) 25. februar – Venera ulazi u Ribe
Venera voli da boravi u vodenom znaku Riba, pa nas u ovom periodu očekuje neka lepa, kreativna i maštovita energija koja će nam naročito doneti uspeh na profesionalnom planu. Venera koja ulazi u Ribe razbija Stelijum u Vodoliji, koji je bio dominantan veći deo februara. Snažna energija Vodolije koja je uticala na skoro sve aspekte našeg život u prethodnom periodu polako počinje da bledi.4) 27. februar – Pun Mesec u Devici
Ovo je jedan od najlepših Meseca u punom sjajnu koji ćemo imati ove godine. Donosi nežnu, lekovitu i kreativnu energiju. Njegovo prisustvo može takođe biti vrlo utemeljeno, što nam omogućava da se osećamo sigurnije u sebe i svoj životni put. Njegova energija nam donosi jednostavnost, lakoću i mir.


5) 4. mart – Konjukcija Jupitera i Merkura
Budući da Merkur tek izlazi iz retrogradnog perioda, ovo je dan u kojem će se favorizovati komunikacija. Prihvatite sve ideje ili misli koje imate ovog dana. Ova kombinacija je čarobna za inovativne ideje i prelazak u viša područja svesti. Naš um može biti tako oštar i moćan alat.6) 5. mart – Mesečevo kolebanje
Kada Sunce napravi kvadrat ili ugao od 90 stepeni sa Mesečevim čvorovima, imamo ono što je poznato kao “Mesečevo kolebanje”. “Mesečeve kolebanje” može doneti klimavu energiju. Osećamo se izbačeno iz ravnoteže i osećamo promene u vazduhu. Možda nećemo moći odmah da vidimo promene, ali možemo da počnemo da ih osećamo.7) 10. mart – Sunce u konjunkciji sa Neptunom
Neptun je planeta snova, iluzija i kreativnosti. Kad god je njegova energija jaka, kao danas, podsetnik nam je da verujemo svom unutrašnjem glasu. Neptun može da naslika iluziju ili da nam zamagli stvarnost. Može stvoriti dimnu zavesu i ponekad nas izbaciti iz okvira sopstvene istine. Poverenje u sopstvenu intuiciju je uvek važno, ali u ovom trenutku posebno. U ovom trenutku možemo videti i otkrivanje nove istine ili podizanje vela kako bismo mogli sagledati stvari iz nove perspektive.
8) 13. mart – Mlad Mesec u Ribama i Venera u konjunkciji sa Neptunom
Mlad Mesec nas podseća da sledimo svoje srce i pronađemo način da unesemo strast u sve što radimo. Ovaj mlad Mesec je fantastičan za pokretanje kreativnih projekata i za romantiku. Postoji divna harmonija između Venere, boginje ljubavi i Neptuna, koja se svodi na bezuslovnu ljubav.

9) 15. mart – Merkur u Ribama
Merkur se seli iz Vodolije u Ribe. Merkur je usredsređen na misli i racionalni um, a Ribe se manje bave razmišljanjem, a više osećanjima. U zavisnosti od sopstvene konstitucije, ova energija može nam pomoći da osetimo kontakt sa našim srcem ili može da učini da se osećamo neutemeljeno i zbunjeno.10) 20. i 21. mart – Ravnodnevnica i Sunce u znaku Ovna
Sezona Riba se završava i dolazi do početka astrološke nove godine koja započinje sa vladavinom Ovna. Prvi znak Zodijaka, Ovan jeste sinonim za jedan veliki nove pičetak.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>