Zadruga

Parovi

Tara Simov i Nenad Aleskić Ša napravili haos!

Tara Simov i Nenad Aleskić Ša napravili haos u sitne sate! Nakon što je izneta cela istina o njima, Tara je utehu potražila kod nekadašnje prijateljice, Paule Hublin. Pogledajte i šta je sve Tara pred Darkom otkrila o njihovom odnosu!

Tara Simov i Nenad Aleskić Ša napravili haos! Screenshoot/Youtube





Mnogi su mislili da ja tebi ćutim, da ti, kao, ne bi nešto rekla. A za ovo što sam čula ni ja ne znam. Jao, je*aće mi mater, Paula, je*aće mi mater zbog ovoga. Užasno se osećam, užasno, kao da sam ja kriva za sve, majke mi - plakala je Tara Simov.


Odmah nakon je usledila i nova svađa Tare i Ša, u kojoj su sevale nove psovke:

Ma, jedi go*na - rekla je Tara.

Ja? Ti pu*i ku*ac! - vikao je Nenad Alekić Ša.



U video - prilogu pogledajte detaljnije.



 



 


Evo šta je Tara Simov ispričala Darku Tanasijevići:




Nije mi bilo jasno zašto nije razgovarao sa mnom nakon njegovog povratka, a onda mi je rekao kako je zamerio što sam se zagrlila sa Rialdom i razgovarala sa njom, ali je ona jedna od troje koji su mi prišli i pružili mi podršku. Tokom nominacija sam mu rekla da sam saznala sve. Ja se sa Nenadom poznajem samo preko video poziva pre nego što smo ušli u "Zadrugu 4". Sinoć smo krenuli da se smejemo jedno drugom i potpuno smo zaboravili da se bilo šta desilo. On mi je prebacio što nisam došla u subotu da ga vidim, a kaže kako je on rizikovao honorar i došao u kuću. Razočarani smo, to je istina. Rekao je da neće biti fer ovde, nego napolju, pričao mi je kako zamišlja sve to van. 


Obećavao mi je ceo svet, prvo je rekao da će kupiti auto i da ćemo otići u tri lepe. Moja najveća krivica je što nisam otišla kada sam osetila sve to. Užasno se osećam, mislim da sam sve razočarala. Ništa nisam uradila, samo osećam. Mrzim i sebe i njega zbog svega ovoga. Ne želim da sebi dozvolim ni da se osetim grešno, ne želim da me neko poredi sa Majom i Janjušem, oni su imali se*s. Mi smo hipotetički postavili situaciju da više nije zauzet. Rekao mi je da samo štiti nas, a zapravo se pere od svega. Osećam kao da sam ugasila mozak u ovoj situaciji, ali kad legnem uveče sama, onda mi je pakao - plakala je Tara.




 


Darko je obavio i intervju sa Minom Vrbaški. Mina je bez dlake na jeziku komentarisala odnose u Beloj kući, ali i otkrila šta se tačno dešavalo između Ane Korać i Stefana Karića na Ljubavnoj izazoviziji.




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>