Zadruga

Parovi

Omanuli zadatak! Iz rijalitija Zadruga 4 izbačena je Ivana Marinković! (VIDEO)

Nominovani Maja Marković, Ivana Marinković i Nenad Aleksić Ša omanuli zadatak pa su glasovi publike odlučili ko odlazi... Iz rijalitija Zadruga 4 izbačena je Ivana Marinković! 

Omanuli zadatak! Iz rijalitija Zadruga 4 izbačena je Ivana Marinković! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Darko Tanasijević je došao u Dubiozu sa nominovanim zadrugarima, a voditelj im je saopštio da je Veliki šef i ovoga puta organizovao veoma zanimljivu igricu, čiji će pobednik moći da duplira glasove.


Kako zadrugari nisu uspeli da izvrše zadatak, glasovi se nisu nikom duplirali, pa je dobijen i konačan procenat glasova.








81% glasova je dobio Nenad Aleksić Ša, Maja Marković je dobila 11% glasova i 8% glasova ima Ivana Marinković. Svi zadrugari su prišli da se pozdrave i isprate Ivanu koja je krenula ka studiju.




 




Poneo me je ceo prostor i Zadrugu ću pamtiti po Anđelu, on mi je prva zadrugarska ljubav i po tome će mi sve ostati u pamćenju. Posle toga sam izgubila samopouzdanje - rekla je Ivana



Nenadu stvarno nije dobro, rekla sam mu da dođe sebi, izgubio je sebe u celoj priči. Mislim da je postao toga svestan, non-stop mi je pričao o ženi i koliko se kaje. Odnos Tare i Ša meni nije normalan, ali mi je rekao da planira da se udalji - dodala je Ivana.







 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>