Zadruga

Parovi

Ana Korać i Jovani Ljubisavljević u klinču zbog Stefana Karića! (VIDEO)

Istorija se ponavlja... Šopićka je doživela poniženje od Kije Kockar, a Jovana Ljubisavljević od Ane Korać i to sve zbog Stefana Karića. Ana se naime obratila Jovani nakon što je saznala šta je pričala o njoj iza leđa sa Stefanom Karićem i Draganom Mitrović.

Ana Korać i Jovani Ljubisavljević u klinču zbog Stefana Karića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Misica laže i izmišlja, kako ja gledam u Stefana, a njoj se smejem. Izgleda da ne vidi dobro. Upravo sam dobila snimak - rekla je Ana Korać.

Nije tačno, ne znam ko ti je to preneo. Nisam rekla da se ti smeješ, nego on - odgovorila je misica.

Slobodno mi reci šta imaš - dodala je Koraćeva.

Ja sam mu rekla da je trebalo on da mi javi da je dobio igračkicu, a ne Dušica da mi javlja. A ti poklanjaj šta hoćeš, meni lisica ne treba, imam jednu sa krunom - istakla je Jovana Ljubisavljević.

Ja se sa Stefanom odlično čujem, meni lisica ne treba - poručila je Ana Korać.









Ana Korać napravila je opštu pometnju, kada je odlučila da Stefanu Kariću pokloni igračku. Jovana Ljubisavljević, njegova devojka, ne prestaje da mu pravi ljubomorne scene zbog tog gesta, pa je usledila nova.



Stefane, šta znači da nemaš devojku? I da ćeš spavati sa igračkom? - pitala je Jovana.

Ma, to je rekla Đedoviću kroz sprdnju. Ti ideš okolo i raspituješ se. Posle ćemo da pričamo, ne mogu sad - rekao je Stefan Karić.


Idi tamo, pa im daj još više materijala. Imate još pola sata, jedino ako večeras ne uđe, pa onda imate celu noć. Nemoj da me praviš budalom - poručila je misica, a Stefan se okrenuo i otišao.




 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>