Region

Svet

Region

Drim tim finale: Nije sreća za svakoga! Epizode 13. i 14! (VIDEO)

Nije sreća za svakoga! Serija "Drim tim" biće emitovana u subotu i nedeljnu! Epizode 13. i 14 i ujedno i finale ove priče nastale na osnovu nezvanične biografije čuvenog zvezdarskog Maradone Ingeta. 

Drim tim finale: Nije sreća za svakoga! Epizode 13. i 14! (VIDEO) Screenshoot/Instagram







13. FEBRUAR – 13. epizoda
21.00 Superstar TV



Nije sreća za svakoga

Trinaesta epizoda serije „Drim tim“, koja se u subotu od 21 čas emituje na Superstar TV kanalu, naučiće nas da sa najtežom utakmicom dolaze i najveći nemiri. Ono u čemu je porodica Srdić i FK Bulbulder najbolji, zajedništvo i sloga, biće dovedeno u pitanje. Počinje njihovo osipanje. Iliju kog smo ostavili u ekstremnoj sreći, ovoga puta zatičemo u ekstremnoj tugi. Splet nezgoda koje će se odviti pred najvažniji derbi do sada - derbi sa Zvezdom, itekako će uticati na odlučujuću utakmicu. Neplanirano, u naš tim ulazi najbolji igrač Borca (Predrag Vasić) koji će iz gepeka uskočiti pravo na fudbalski teren. Ova utakmica uneće velike promene, a njen rezultat odrediće sudbinu naših igrača. 

Gosti: Radovan Vujović, Predrag Vasić








NEDELJA, 14.FEBRUAR – 14. epizoda (FINALE)
21.00 Superstar TV


11+11+1

Finalna 14. epizoda serije „Drim tim“, u nedelju od 21 čas na Superstar TV, donosi dve značajne bitke za titulu šampiona Srbije, i to u isto vreme, ali na različitim mestima. Iako Zvezdu od titule deli čak sedam golova, ona to postiže na ovaj, ali i onaj način. Zbog toga, Ika pristaje na kofer ucene od strane Zvezde koji će sav trud Bulbulderca srušiti u jednom danu. Na trenutak je zaboravio kakvih 11 sinova ima - možda ne najboljih, ali svakako najborbenijih. I pri završetku ove priče, iako u bezizlaznoj situaciji, porodica Srdić hrabro nastavlja da se bori sa nevoljama, a nas ostavlja sa rečenicom: „Takav kraj bio bi kraj za svakog, sem za našeg tatu. On prosto nije znao šta ta reč znač“.



Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.









Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>