Region

Svet

Region

Vujadin ostavio Mirku Vasiljević zbog prevare?

Sin proslavljenog fudbalera Dušana Savića Vujadin, raskinuo je vezu sa poznatom mladom glumicom Mirkom Vasiljević, a šuška se  da je razlog navodna prevara.

Vujadin ostavio Mirku Vasiljević zbog prevare?



Naime, par je želeo da novogodišnje praznike provede u Francuskoj, međutim planove su im pokvarili prijatelji mladog fudbalera koji su dojavili da ga je njegova devojka u beogradskom klubu "Teatro"  prevarila sa nepoznatim mladićem.

"Mirka je očajna. Vujadinu je neko rekao da ga je prevarila, a ona se kune da to nije istina. On nije hteo čak ni da je sasluša. Ne zanimaju ga njena objašnjenja. Međutim, Mirka ne odustaje. Već danima ga zove i šalje mu SMS poruke da ne sluša tračeve već da priča sa njom" - kaže bliska prijateljica mlade glumice.

"Znaš kako, nisam bila tada sa njom da bih sa sigurnošću mogla da tvrdim, ali ne bi me iznenadilo da je tako. Moramo biti razumni, ona veći deo godine provodi sama u Beogradu pa ne treba da čudi to što joj ponekad zafali muška ruka" - nastavlja izvor.

Mirka nije želela da komentariše novinska nagađanja već je i dalje ostala pri svom stavu da svoj privatni život čuva samo za sebe.

"Moj stav je oduvek bio da svoju intimu zadržim za sebe jer ne volim da vidim svoje ime u takvom kontekstu u novinama. Čak sam i pre veze sa Vujadinom tako razmišljala tako da ne želim da komentarišem celokupnu priču" - rekla je Mirka i dodala da uvek nađe sebi razlog da bude srećna.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>