Zadruga

Parovi

Vladimir Tomović i Danijel se obračunali u spavaćoj sobi! (VIDEO)

Posle haosa koji je nastao kada je zadrugarima pušteno šta je Danijel rekao o Vladimiru u studiu, haos se nastavio. Vladimir Tomović i Danijel se obračunali u spavaćoj sobi!

Vladimir Tomović i Danijel se obračunali u spavaćoj sobi! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Hajmo do sobe odmah, idemo. Želim tebe, ti si moj tip, idemo u krevet. Moraće tako, nema potrebe da ide obezbeđenje tu, idemo u krevet. Je*aću te! - govorio mu je Tomović.

Jeste, ti si Homović! Ali to se leči. Nećemo tako. Ja nisam ovde da se bijem - protivio se Danijel.

Ubiću te od ku*ca! Biću ti noćna mora! Svake noći sam pored tebe u krevetu! Tačno si moj tip tako plav! - nastavljao je Vladimir Tomović.


Nemoj da si smešan, videćemo napolju. Nećeš biti blizu mene. Plakaćeš! - govorio mu je Danijel.
   Danijel Visić je u studiju samouvereno krenuo da vređa takmičare, a da uzdiže sebe:- Ivana Marinković i Rialda mi najviše privlače pažnju. Jedan Kenan nije mi ni do kolena, nemam konkurenciju - rekao je on i dodao:


- Ne mogu da verujem da takva devojka može da bude sa onakvim likom, mutav, nizak, mršav. On je model koji mi je do pupka i ima 14 kg sa krevetom. 


Zatim je krenuo na Nikolu:

- Nikola je bio mlakonja u srednjoj školi. Maltretirali su ga, ja sam ga branio od svih. Videćemo da li će me dočekati kao prijatelja. Izneo je 90 posto laži. Ne drži on ništa, radi kao obezbeđenje - otkrio je Danijel.


I na kraju imao je nešto i protiv Vladimira Tomovića:


- Jako me nervira, iritantan je. Glumi alfa mužjaka, a napolju svi znaju da je Tomović gej. Crna Gora zna da je on gej.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>