Style

Ljubav

Najčudniji horoskopski znak: Često su neshvatljivi svetu oko sebe!

Ovo je najčudniji horoskopski znak! Rođeni u znaku Jarca su često neshvatljivi svetu oko sebe zbog jedinstvene hladnoće i rezervisanosti u odnosu na druge, odsustva reakcije i imunosti čak i na najdramatičnije životne situacije.

Najčudniji horoskopski znak: Često su neshvatljivi svetu oko sebe! Svet Plus





Deluju jako hladno, neuklopljeno i emotivno nedostupno, a baš to je razlog što ih drugi doživljavaju kao čudake.


Rođeni u znaku Jarca su često neshvatljivi svetu oko sebe zbog jedinstvene hladnoće i rezervisanosti u odnosu na druge, odsustva reakcije i imunosti čak i na najdramatičnije životne situacije.



Ljudi u njihovoj blizini uglavnom ostanu zatečeni njihovom pribranošću i hladnoćom, zbog čega ih smatraju čudnim.


S druge strane, kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, Jarac je prvi. Saturn je njegova vladajuća planeta, poznata po zabranama i ograničenjima, te Jarca čini vrlo ozbiljnim i praktičnim horoskopskim znakom koji voli da živi na najkonvencionalniji način. Opterećen je sigurnošću i majstor samokontrole, a neće se libiti da pred vas isporuči čitav niz dokaza da je samo on u pravu. Uvek.





A koliko god on vama čudno delovao, vaše ponašanje će za njega verovatno biti još manje “normalno”.

Teško mu pada da prihvata tuđe različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da ljude kontroliše ili im nametne njegove vrednosti. Ipak, oni koji uspeju da dopru do Jarca, shvatiće da se u njima krije mnogo zabave, humora i emocija.

Osim Jarca, za čudake među znakovima Zodijaka važe i Vodolija i Ribe.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Nova.rs

Povezane vesti:


>