Region

Svet

Region

Serija Drim tim, epizode 11. i 12: Terapijom protiv straha! (VIDEO)

Serija "Drim tim" , epizode 11. i 12. biće emitovane ovog vikenda na Super star kanalu od 21. čas. "Terapijom protiv straha" i " Ko preživi uspeh, živeće 100 godina."

Serija Drim tim, epizode 11. i 12: Terapijom protiv straha! (VIDEO) Promo





SUBOTA, 6. FEBRUAR – 11. epizoda
21.00 Superstar TV




Terapijom protiv straha

U 11. epizodi serije „Drim tim“, koja se u subotu od 21 čas emituje na Superstar TV kanalu, nakon sveže ozvaničenog kumstva sa Čalijom, Ika se vraća u zvezdarsku šumu kako bi nastavio sa pripremom Bulbulderca za prvu prvoligašku utakmicu - protiv Partizana! Usled nedostatka fudbalskog umeća sinova, Ika se umesto fizičkoj, okreće ka psihološkoj pripremi. Ponovo organizuje psiho treninge i počinje da kopa po strahovima svojih sinova-igrača, nastalim u ranom detinjstvu. Pošto imamo samo 4 dana do gladijatorske borbe, Ika odlazi da potraži pomoć - u biblioteci. Tamo upoznaje profesora koji će, na molbu Ike, u kratkim crtama preneti svo neophodno znanje kako bi Bulbulder ojačao samopouzdanje i dao 100 % od svog neznanja - ako se to dogodi, Ika će biti sasvim zadovoljan.

Gosti: Jelisaveta Teodosić, Đorđe Stojković, Mladen Sovilj.







NEDELJA, 7.FEBRUAR – 12. epizoda
21.00 Superstar TV




Ko preživi uspeh, živeće 100 godina

Dvanaesta epizoda serije „Drim tim“, u nedelju od 21 čas na Superstar TV, donosi nenadmašnu energiju zajedništva. Igrači Bulbulderca broje sitno do odlučujuće borbe sa Partizanom i konačno stupaju na teren JNA. Sticajem okolnosti, na velika vrata Drim tima ulazi prekaljeni fudbaler, igrač Bajer Leverkuzena - Dragan Kutleša (Đorđe Stojković). Njegov put, osim zbog veridbe sa Sredom (Jelisavetom Teodosić), ukršta se sa Bulbuldercem na toliko načina da će na kraju naš tim, zahvaljujući njemu, biti imenovan za Zvezdarsku furiju, sinonim psihološke stabilnosti! Suprotno tome, Ika zadobija teške psihičke posledice koje hitno zahtevaju pomoć doktora Rapajića (Radovan Vujović) jer, kao što samo ime epizode kaže, ko preživi uspeh, živeće 100 godina.

Gosti: Đorđe Stojković, jelisaveta Teodosić, Radovan Vujović, Bojan Perić


Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>