Region

Svet

Glumac Stevan Piale ne zarađuje samo od glume!

To je nova stvar kod nas! Glumac Stevan Piale (33), kog publika obožava u seriji "Igra sudbine", otkrio je da ne zarađuje samo od glume. 

Glumac Stevan Piale ne zarađuje samo od glume! Screenshoot/Instagram

- To je nova stvar kod nas, počeli smo da naplaćujemo reklame na društvenim mrežama. Naš kolega Luka Raco nas je tome naučio. Ima tu još ljudi koji nam pomažu oko toga. Treba izabrati brend, uglavnom reklamiram one koje sam koristim - kazao je Stevan za "Blic" nedavno.

Piale je otkrio da njegova supruga Una, sa kojom ima ćerkicu Rosu, nije ljubomorna kad ga vidi sa koleginicama u intimnim scenama.

- To je moj posao i tu nema mesta za neprijatnost. Na Akademiji učimo da ljubavne scene nisu drugačije od drugih, naprotiv, treba biti opušteniji kako bi one ispale dobro. Imam veliku sreću da je Una od samog početka veze to prihvatila sa razumevanjem i kao sastavni deo mog posla. Una je moja najveća podrška, a povremeno me i savetuje kako da te scene budu još bolje - rekao je pre nekoliko meseci glumac.

On je jednom prilikom otkrio kako je upoznao Unu.

- Snimali smo 2011. godine "Šešir profesora Vujića" u njenom dvorištu u Valjevu i ona je bila prisutna, ali se nismo tada upoznali. U februaru 2014. sam sticajem okolnosti završio na žurki njene starije sestre Sanvile. Tu smo se upoznali, tu je bio prvi poljubac, ali su me isto to veče izbacili iz kuće (smeh). Sreli smo se opet u junu 2014. i tu počinje naša veza - kazao je on za "Kurir".Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>