Zadruga

Parovi

Zašto su Marija i Siniša Kulić čekali Miljanu da im obezbedi stan?! (VIDEO)

Zašto su Marija i Siniša Kulić čekali Miljanu da im obezbedi stan?! Ako Miljana mora da obezbedi svoje zlatno dete, zašto onda ona i svoj sposobni muž nisu obezbedili sebi kuću, nego ste čekali da Pepeljuga Miljana obezbedi svojim sestrama lutkicama stanove? - glasilo je pitaje.

Zašto su Marija i Siniša Kulić čekali Miljanu da im obezbedi stan?! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





U toku je emisija "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević je sva ona pitanja, koja je milionski auditorijum postavljao za zadrugare, pripremio za stanovnike Bele kuće. Nakon samo nekoliko pitanja koja su ozbiljno pomrsila konce pojedinima, on je pročitao naredno koje je bilo za Mariju Kulić.



Ako Miljana mora da obezbedi svoje zlatno dete, zašto onda ona i svoj sposobni muž nisu obezbedili sebi kuću, nego ste čekali da Pepeljuga Miljana obezbedi svojim sestrama lutkicama stanove? - glasilo je pitaje.


Mi smo imali kuću od 6 soba, međutim Miljani se nije dopadalo što se iz jedne sobe ulazi u drugi, bio je i snimak. Prošle sezone sam izašla zbog Miljane - počela je Marija.






I uzela si sav moj novac! - vikala je Miljana Kulić.


Ja sam sedela kući i čuvala decu, nisam mogla da zaradim za stan. Nadam se da ću u ovoj sezoni ostati do kraja, ne znam da li ću imati dovoljno za bar jedan stan - pravdala se Marija.



I Miljana je tvoje dete! Nisi je našla u kontejneru - ubacio se Đedović.


Ima kuću, a nju će dati na kocku! Ako bude zaslužila, prepisaće se na nju, a stan mora da zaradi za Željka. Moj stan je u Paluiluli, gde je moja majka. Po nasledstvu - nastavljala je Marija.


Ja sam svoje dete obezbedio, a da ih imam pet, za petorobih obezbedio! - vikao je MIća.

Ako ona mora za Željka, gde je njen stan koji si joj ti obezbedila? Što nisi iskoristila svoj novac, pa njoj kupila roleks, bez obzira na njen novac- nastavljao je Đedović.


Tijani i Ani si obećala kola. Ja sam imala tu mogućnost da sam rođena za rijaliti, i ja sam od Zadruge 1 napravila kuću, i ja sam to htela. I Nameštaj i sve, želela sam to za svoje dete. To što ona kaže da je izašla zbog mene iz rijalitija to može da priča samo. Kuća je propala, i srušila se. Živeli smo u 200 kvadrata, pa u 40 kvadrata. Ja neću da lažem, po cenu da će da me se odrekne. Ja da nađem najzlatnijeg dečka, njoj neće valjati, neću biti srećna. Ona misli da novac ide tom dečku. Ja kažem, kupiću Željku stan, posle ja Zola i Željko idemo u Banjaluku, i njoj se to ne sviđa. Jako si zla prema meni, one su lutkice, a ja sam Pepeljuga. One rukave nikada nisu zasukle, a sve su imale, a ja sam morala da radim. Kupila si im telefone, stvari, a ja sam čula da su me se odrekle, ti si mi to rekla. I da, mog budućeg muža ne možeš da mažeš go*nima. Ona je rekla da sam ja psihički nestabilna - prokomentarisala je Miljana.






To si ti rekla! Sve si do dinara prokockala sa njim. A za ono što si rekla u kupatilu završile smo za sva vremena. Kakvi su njihovi momci? - ubacila se Marija Kulić.


Ne zanima me! Sav novac si mi uzela - dodala je Miljana.


Sve si potrošila sa njim, sve! - nastavljala je Marija.

U koliko kvadrata živi Sandra Rešić? - pitala je Miljana, što je Sandru rasplakalo, nakon čega je otišla do prostorije za pušenje.


Zašto ona kao njena majka nije rekla da pare koje je ona zaradila, iskoristi tako što će napraviti stan za sina? - pitao je Zola.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>