Ljubav

Style

Blizanac, Vaga i Riba: Eksplozija ljubavi krajem februara!

Blizanac, Vaga i Riba! Eksplozija ljubavi krajem februara! Ovo je zaista sjajno vreme za sve one koji su slobodni, ali i one koji su u romantičnim vezama te neka vam ljubav, seksualnost i uživanje budu prioritet.

Blizanac, Vaga i Riba: Eksplozija ljubavi krajem februara! Svet Plus




Boginja uživanja Venera će 25. februara zaplivati morem sa Ribama. Ovo će doneti neverovatne blagoslove za sve. Venera je potpuno uzvišena u ovom vodenom znaku i može nam doneti najveće užitke.


Naša kreativna, romantična i emotivna priroda biće izuzetno naglašena. Bićemo izrazito saosećajni sa onima do kojih nam je stalo i posvećeniji pomaganju svima onima kojima je pomoć potrebna.


Ovo je zaista sjajno vreme za sve one koji su slobodni, ali i one koji su u romantičnim vezama te neka vam ljubav, seksualnost i uživanje budu prioritet. Ako otvorite srce zaista može da se dogodi magija. Venera će u Ribama biti sve do 21. marta 2021. godine.






OVAN
Ne možete uvek biti ratnik. Nekada morate skinuti svoj oklop i dopustiti nekome da se uvuče u najskrivenije dubine vase duše.

BIK
Zapamtite da je zavođenje s razlogom najstariji oblik moći. Očarajte svakoga i onda samo slušajte kako svi dozivaju vaše ime.

BLIZANCI
Poput oluje koja nastaje i besni zbog plima i oseka, dopustite svojoj ljubavi da toliko podivlja da je čitav svet gleda sa zavišću.


RAK
Volite nekoga ko čini da uvek želite da se igrate istine i izazova.






LAV
Pronađite osobu koja želi da zaroni u dubine vase duše. Dopustite joj da vas voli iznutra prema spolja.

DEVICA
Ne možete zauvek ostati na obali. Ponekad u ljubavi morate prihvatiti nečiju ruku, prepustiti se talasima i vrteti se zajedno u moru.


VAGA
Beskrajna ljubav: poput meseca koji se uvek izdiže i obale koja će zauvek ljubiti more.

ŠKORPIJA
Volite nezaboravno. Pustite ljubav toliko duboko da zauvek obeleži vase srce.






STRELAC
Vežite se samo za osobu koja može da razume vašu potrebu da zajedno plovite talasima. Nikad ne znate gde vas čeka nova stanica.

JARAC
Nikada ne propuštajte priliku da nekome kažete kako se osećate.

VODOLIJA
Pronađite osobu čija je ljubav skrivena poput zakopanog blaga.

RIBE
Bacite čini na svet oko vas poput boga koji se uzdiže iz mora. Nikada ne dopustite da zaboravi da je vasa ljubav magična.





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>