Region

Svet

Milica Glogovac: Zajednički život sa Glogovcem bio je tako zabavan!

Milica Glogovac emotivno o prvom susretu sa Nebojšom i njegovoj nežnoj strani. Zajednički život sa Glogovcem bio je tako zabavan! Evo kakvog ga pamti...

Milica Glogovac: Zajednički život sa Glogovcem bio je tako zabavan! Screenshoot/Instagram
Glumac Nebojša Glogovac bio je jedan od najboljih glumaca srednje generacije. Taman kada se činilo da njegovom talentu nema kraja, 9. februara 2018. godine odjeknula je vest da je preminuo od raka pluća.


Popularni Glogovac je svoju drugu ljubav upoznao nakon premijere „Hadersfilda” kada mu je Milica, tadašnja novinarka, prišla kako bi ga intervjuisala.


- U meni su se mešali uzbuđenje i strahopoštovanje. Imala sam tremu, onu naivnu, dragocenu za mlade novinare. On je bio iznenađujuće pristojan i koncentrisan. Čudila sam se: „tako veliki glumac, a tako neposredan i drag” - počela je Milica priču o svojoj ljubavi u biografiji "Glogi", piše 24sedam.rs

-Zajednički život sa njim bio je tako zabavan! Na prvu loptu delova je robusno, malo grublje, a kada sam ga zaista upoznala, shvatila sam koliko je meka duša – u to sam se zaljubila. Od svega je pravio poeziju. Voleo je da peva, da pušta muziku i često smo plesali po kući – govori Milica i dodaje:
– Sećam se, bila sam u drugom stanju i termin mi je već bio prošao. Stomak mi je bio toliko veliki da nismo mogli da se zagrlimo dok smo igrali. Zagrlio me je nekako sa strane i zapevao pesmu Tome Zdravkovića Sunčici, koju smo čekali: „Evo, već je jesen, a tebe još nema, sigurno si negde novog tatu srela”. Puno smo se smejali zajedno – priseća se Milica Glogovac. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs


>