Region

Svet

Aca Lukas pesmu posvetio bivšoj, a sada šeta 20 godina mlađu ženu!

Pevač Aca Lukas, koji je nedavno objavio novi album, na kom navodno ima i pesmu posvećenu bivšoj supruzi Sonji, odnedavno "šeta" i novu, 20 godina mlađu ženu.

Aca Lukas pesmu posvetio bivšoj, a sada šeta 20 godina mlađu ženu! Screenshoot/Instagram




Folker Aca Lukas je, prema navodima, nedavno uplovio u romansu s devojkom koja je čak 20 godina mlađa od njega.


Naime, u pitanju je brineta koja se bavi prodajom nekretnina u Njujorku i srpskog je porekla, a pevač se pojavio na njenom rođendanu, koji je obeležila u svom stanu na Voždovcu.


- Aca ne želi da objavljuje fotografije s novom devojkom jer ona ne voli medijski da se eksponira. Iako su tek neko vreme zajedno, odlično se slažu i non-stop provode vreme zajedno. Aca joj je za rođendan poklonio skupocenu torbu "Salvatore Feragamo". Svi znaju koliki je Aca džentlmen, svaku devojku s kojom je bio drži kao malo vode na dlanu. S novom devojkom se odlično slaže, imaju isti smisao za humor i to je ono što ga je kod nje oduševilo. Za njih su godine samo broj, pa se on ne potresa oko toga šta će ko da priča zbog toga što je 20 godina mlađa od njega - priča izvor blizak pevaču.



Acina devojka navodno je doputovala u Beograd da bi s njim i najbližima proslavila rođendan.


- Lukas je iznenađenje devojci pripremio pre nego što je doputovala iz Njujorka. Ona je u stanu za najuže društvo napravila okupljanje, pa je Lukasa upoznala sa svima čim se pojavio. Iako je dosta mlađa od Ace, to se na prvi pogled uopšte ne bi zaključilo jer je i previše zrela za svoje godine. Ostvarena je žena u svakom smislu, pa su zato lako kliknuli. Aci je s njom prelepo, vidi se na njemu da je srećan - zaključuje izvor.


Pozvali smo pevača da bi nam otkrio još detalja o novoj vezi, ali on nije odgovarao na naše pozive do zaključenja broja.







Posle Sonje, Lukas bio i sa Božanom, Jovanom, Natašom!



Folker je nakon braka sa Sonjom u više navrata obelodanjivao veze, ali one baš i nisu imale duži rok trajanja.

Dugo se pisalo o njegovoj romansi sa Plejbojevom zečicom Božanom Vujinović, plavušom iz Banjaluke. Tokom 2019. Lukas je izašao u javnost i s misicom Jovanom Doroški, ali je i ta romansa pukla posle nekoliko meseci.

Veza s Natašom Šavijom takođe nije uspela, a folker u početku i nije hteo da prizna da je u vezi s brinetom.





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>