Region

Svet

Region

Serija Drim tim epzoda 7. i 8: Zovem se Ilija! (VIDEO)

Serija "Drim tim" epzoda 7. i 8. biće emitovane na Super star kanalu ovog vikenda. "Zovem se Ilija" i "Svedok saradnika". 

Serija Drim tim epzoda 7. i 8: Zovem se Ilija! (VIDEO) Promo





SUBOTA, 23. JANUAR – 7. epizoda
21.00 Superstar TV




Zovem se Ilija - epizoda 7.

U sedmoj epizodi serije „Drim tim“, u subotu od 21 čas na Superstar TV kanalu, stižu lepe vesti i to od koga drugog nego od Čalije, vođe naših navijača - ulazimo u sledeću ligu! Ona donosi mnogo nagrada sa sobom, između ostalog i Ikinih prvih tri miliona. Kao nikada pre, on počinje da deli i šakom i kapom.



Kako to već ide, uz deljenje dolazi rasipanje, ali i jedno potpuno pogrešno uverenje da Ika od sada treba i može apsolutno sve sam, što će ga i odvesti u sunovrat. Kako đavo odnosi šalu, Ciga odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i smišlja lukav i pokvaren plan, jer jedino tako može da spasi žive glave porodice Srdić. U tome joj pomaže i ozloglašeni Mile Top (Miodrag Radonjić) koji tek što je izašao iz zatvora, spreman da pomogne onako kako samo on ume.








NEDELJA, 24. JANUAR – 8. epizoda
21.00 Superstar TV




Svedok saradnik - epizoda 8

U osmoj epizodi serije „Drim tim“, u nedelju od 21 čas na Superstar TV, na adresu oronule kućice u Zvezdarskoj šumi stiže nalog za hapšenje - došao je trenutak za Ikino otrežnjenje. Ciga pristaje na, kako ga je sama nazvala, „lukav i pokvaren plan“ i odlučuje se za jedino smisleno rešenje Ikine razuzdanosti, odnosno za zatvor, mučenje i izolaciju. Uz Mileta Topa, indirektni član Drim tima postaje i misteriozni islednik (Svetozar Cvetković), poznat po psihološkom malteretiranju i prevaspitavanju.


Ovaj tandem sačinjen od Mileta Topa i islednika vraća Iku na pravi put - svoje greške ispravlja i ostaje bez onih svojih prvih (i jedinih) 3 miliona. Uz porodicu i prijatelje, Ika nastavlja da planira Zvezdani uspon kako samo on zna - uz lagane malverzacije, ludačku sreću i velika očekivanja.

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>