Zadruga

Parovi

Bolna ispovest Ivane Marinković: Kroz jecaje iznela potresne detalje! (VIDEO)

Bolna ispovest učesnice rijalitija "Zadruga 4" Ivane Marinković! Kroz jecaje iznela potresne detalje! Postavljeno pitanje je glasilo: Da li su očuh i njegova majka, maltretirali i tebe i brata?

Bolna ispovest Ivane Marinković: Kroz jecaje iznela potresne detalje! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Ne, njega nisu! Najteže mi je palo da ga postavim, jer je on neko koga najviše volim na svetu, on je onako mali bio uz mene i mazio me po kosi. Zvao me je telefonom, i išla sam po njega i gledala sam da ono što imam ja ima i on, i bilo mi je teško što smo se razdvojili,l i znam koliko mu je teško palo jer ni mama ni ja nismo bile pored njeg, i znam koliko je on ispaštao u toj situaciji! Ne, ja sam tamo išla samo da pokupim stavri i tada sam videla i njega, i vodila sam ga kod babe i dede, gde sam bila i ja i gledala sam da stalno bude sa mnom jer je stalno plakao jer nismo pored njega, i sve ga je boleleo jer je bio jako mali. 






Znam kako mu je bilo, jer sam ja to prošla kada su se moji razveli, i meni je falila ta figura oca da bude uz mene! Pa, došla sam ovde jer je bila dobra prilika i za mene i ze njega, ne kažem da nam je situacija lopša, on ima sve što poželi, a došla sam da se izborim za sebe, jer ne bih volela da me neko opet ponizi. Oni mi nisu govorili da nisam njihova krv, ja ne mogu da kažem da je mene očuh maltretirao, ali je bio priklonjen majci. 



Ne želim da pričam zašto sam otišla, jer je to situacija zbog koje sam upala u depresiju i sama se borila s njom, a to što mi je ona rekla bio je deo svega što mi je rekla! To je bio okidač da odem od kuće, i borila sam se sa mojim bratom da ne oseti ono što i ja. ja sam sve to podnosila, i ojačala sam ali sam gledala da on ne oseti neke stvari koje bi osetio da mu ja bio na mom mestu - rekla je Ivana Marinković.








 



Nedavno se za jedan portal oglasio njen ujak Vuja Kočić, koji je ispričao kroz kakvu agoniju je Ivana prošla kada joj se majka preudala.

- Njena majka se razvela od njenog biološkog oca i onda se udala za tog drugog čoveka sa kojim ima i dete. Tamo, u toj porodici, nisu se prema Ivani ponašali baš kako treba. Jednom, kad je Ivana izašla, ta baba, od očuha rekla joj je: "Ti možeš da radiš kao prostitutka". Nisu je terali da bude prostitutka, daleko od toga, nego je ta baba tako nešto izvalila. Ona je tada presekla i došla odmah kod nas, kod mene, mog oca i majke, čak mislim da je tad bila tu i moja ćerka koja joj je rekla: "Hajde, ideš kod nas, pusti ove ludake".




Vuja je potom objasnio šta misli pod tim da se nova porodica nije ponašala prema Ivani onako kako bi trebalo.

- Nisu je maltretirali, samo su je stavljali na drugo mesto, u suštini: "Ti nisi naša krv i za tebe su uslovi drugačiji". Kao zla maćeha. Majka joj tada nije bila tu. Dok je Marijana bila tu to je sve funkcionisalo, a kako se ona okrene, priča je drugačija. Nisu bili baš situirani, pa je Marijana otišla u Švajcarsku da radi, a oni su se onda osilili - otkrio je on.


Nakon ovoga Marinkovićeva je došla da živi kod ujaka, a od njega se doselila u Beograd gde je krenula od nule.

- Ivana je bila kod nas jedno mesec, dva, tri. Posle toga je ona otišla u stan u Begoradu, tamo je živela. Živela je kao podstanar, ona je i sad podstanar i ona i majka njena - ispričao je Ivanin ujak za Pink.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>