Style

Ljubav

Mesečni horoskop! Februar Vagama donosi period uživanja!

Mesečni horoskop! Februar Vagama donosi period uživanja u kućnom okruženju sa porodicom. Pogledajte šta očekuje ostale znakove Zodijaka!

Mesečni horoskop! Februar Vagama donosi period uživanja! Svet Plus

VAGA

Nakon 4. februara sledi period uživanja u kućnom okruženju sa porodicom. Imaćete punu podršku porodice za vaše poduhvate. Ovog meseca karijera je u sporednom planu. Ipak, Venera će favorizovati vaš finansijski prosperitet sve do 19. februara. Vaša kreativnost i inovativnost vam može pomoći u tome. Nakon 19. februara, povećavaju se i troškovi.

Ukoliko niste u emotivnoj vezi, ovo je odličan period da uplivate u istu. Do 23.februara zabava i uživanje biće vam primarni, nakon čega težite ozbiljnijim i posvećenijim odnosima. Ukoliko imate decu, mogući su nesporazumi, budite saosećajniji i dajte im vremena da izgrade prijateljski odnos sa vama.

Držite se zdravog režima ishrane i rednovnog vežbanja.
ŠKORPIJA

Ovog meseca bićete veoma motivisani za postizanje uspeha na polju karijere. Vaš naporan rad biće nagrađen unapređenjem i novčanim benefitima. Svoje poslovne planove postavićete tako da ćete imati dovoljno vremena za sebe i svoje bližnje.

Finansijski aspekt je povoljan do 19. februara, nakon čega će biti potrebno više napora nego inače. Ulaganja u nekretnine biće izuzetno profitabilna.

Osećaj zadovoljstva i zabave je mnogo više prisutan ovog meseca.

Vaš ljubavni život biće uzbudljiv. Ukoliko niste u vezi, tragaćete za partnerima koji umeju dobro da iskažu svoja osećanja, a biće vam interesantni i oni sa neobičnim idejama.

Zdravlje može biti poboljšano dovoljnom količinom odmora.
STRELAC

Ovog meseca ćete biti izuzetno dinamični, kreirajte svoju sudbinu onako kako vama odgovara. Tokom meseca dosadašnja situacija se menja i kontakti vam postaju bitniji nego ranije. Ukoliko ste zainteresovani za studije ili neki kurs, ovo je dobar period da započnete nešto od toga.

Kratko putovanje je izvesno ovog meseca.

Ukoliko tražite posao, dobićete dobre ponude. No, karijera vam ovog meseca nije prevashodna.

Planetarni aspekti na polju finansija su izuzetno povoljni. Ulaganja u neke velike projekte mogu biti veoma isplativa na duže staze.

Do 16. februara budite izuzetno obazrivi na polju ljubavi, može se desiti da u afektu kažete ono što ne mislite. Ukoliko niste u vezi, ljubav možete naći u svom okruženju.

Usporite tempo, smanjite stres. Masaže i opuštanje znatno će poboljšati vaše zdravlje.
JARAC

Vrlo ste ambiciozni. Vaš uspeh biće glavni cilj ovog meseca. Nakon 19. februara proširićete svoju bazu znanja učenjem o nekim novim tehnikama komunikacije. Finansijski napredak biće podstaknut od strane porodice. Ukoliko planirate da investirate u neki projekat, ishod može biti vrlo profitabilan. Profit se može povećati redukcijom pojedinih troškova.

Premda, zaintresovani ste i za uživanje i ostvarivanje na polju romanse. Ali dešavanja na polju ljubavi neće biti preterano izražena. Prolazne romanse verovatnije od ozbiljnijih dešavanja. Povoljan aspekt Venere povećava vašu atraktivnost.

Posvetite nešto više pažnje sebi i svom izgledu.

Zdravlje je odlično.
VODOLIJA

Ovo je pravo vreme da iskoristite svoju nezavisnost kako bi postigli ono što želite. Nema potrebe da se prilagođavate drugim ljudima i situacijama.

Postoji tendencija da se ovog meseca prepustite ličnim zadovoljstvima. Ulagaćete u sebe, što će vas činiti privlačnijim. Planetarni aspekti vas takođe čine vrlo ambicioznim.

Finansijski uspeh je zagarantovan, a vaš partner može igrati veliku ulogu u tome, pretežno nakon 19. februara.

Porodična situacija vam može zadavati dosta stresa, uglavnom zbog nesporazuma. Komunikacija i tolerancija su ključ rešavanja problema.

Lako sklapate nova prijateljstva. Ukoliko ste u vezi, odnos sa partnerom bice harmoničan. Ako svoju drugu polovinu još uvek niste pronašli, ovo je period gde su na polju romanse dešavanja zahvaljujući vašoj harizmi i senzualnosti.

Zdravlje je dobro.
RIBE

Fokus pada na polje karijere i vaših ambicija. Pokušaćete biti agresivni u svom pristupu postizanja vaših ciljeva. Bićete u mogućnosti da kontrolišete različite situacije. Povoljani aspekti Jupitera vam donose finansijski uspeh.

Ovog meseca duhovno uzdizanje će imati uticaja na različite aspekte vašeg života. Svoje ciljeve lako možete postići oslanjajući se na svoju intuiciju, a vaš trud će se isplatiti ako iskoristite svoju originalnost.

Ukoliko ste nezaposleni, bićete u mogućnosti da nađete posao prema vašim potrebama.

Dodatan priliv novca možete očekivati nakon 23. februara.

Vaš partner može biti preokupiran svojim obavezama, zbog čega se možete osećati zapostavljeno. Razumevanje, tolerancija i komunikacija su ključ za rešavanje datog problema.

Zdravlje je odlično.

članova porodice.

Ukoliko ste sami ljubav možete pronaći u okviru svoje profesije, i to nekoga ko vam može pomoći da ostvarite svoje poslovne ambicije. Ljubav na prvi pogled je takođe izvesna.

Zdravlje je odlično!
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/astrofon21

Povezane vesti:


>