Style

Ljubav & Sex

Mesečni horoskop! Februar Ovnu donosi preusmeravanje pažnje!

Mesečni horoskop! Februar Ovnu donosi preusmeravanje pažnje sa polja karijere na polje spiritualnosti nakon 19. februara. Pogledajte šta očekuje ostale znakove Zodijaka!

Mesečni horoskop! Februar Ovnu donosi preusmeravanje pažnje! Svet Plus
OVAN

Vaša pažnja se preusmerava sa polja karijere na polje spiritualnosti nakon 19. februara. Ovo je period za rekapitulaciju vašeg dosadašnjeg uspeha i postavljanje novih ciljeva. Ovog meseca otvaraju vam se brojne mogućosti kada su u pitanju putovanja.

Potrudite se da proširite svoje kontakte, kako bi osigurali sebi lakši napredak. Ukoliko razmišljate o promeni svog posla, pažljivo proučite date mogućnosti.

Finansijski prosperitet se očekuje tokom ovog meseca, a prihodi mogu biti dodatno poboljšani. Imate podršku vaših nadređenih kao i
BIK

Vaša kreativnost biće vrlo izražena ovog meseca. Nakon prve nedelje februara, napredovanje na polju karijere zavisiće isključivo od vas. Vaša intuicija vam umnogome može pomoći.

Napredovanje u karijeri favorizovano je i ovog meseca. Ukoliko prihvatite izazove, izvesne su povoljnije poslovne prilike. Uticaj planeta na finansijsku situaciju je vrlo povoljan. Poslovna putovanja mogu biti veoma profitabilna.

Uložite vreme u širenje svojih društvenih krugova, naročito u trećoj dekadi februara. Venera vam je ovog meseca naklonjenija, te možete očekivati puno romantičnih mogućnosti. Ukoliko ste u vezi, možda ćete biti spremni na sledeći korak.

Poželjna je detoksikacija organizma, kao i dovoljna količina odmora.BLIZANCI

Svoje ciljeve ostvarujete zahvaljujući svojim kontaktima. Ovog meseca fokus pada na polje karijere. Najveći uspeh možete zabeležiti u trećoj dekadi februara. Dozvolite da se sve odvija svojim tokom. Dodatni finansijski prihodi su veoma mogući.

Dešavanja na polju romanse su prisutna tokom celog meseca. U drugoj polovini meseca biće vam potrebno više iskazivanja ljubavi i prisnosti. Vaš ljubavni život zavisi od izbalansiranosti privatnog i poslovnog života. Može se desiti da ljubav pronađete među svojim prijateljima. Iako se po prirodi brzo zaljubljujete, na vama je da iskažete koliko ste zagrejani za nešto ozbiljnije.

Preporučuje se više odmora i zdrava ishrana.
RAK

Svoje ciljeve ćete postići zahvaljujući svojoj društvenosti i prilagodljivosti. U februaru fokus pada na polje karijere, a možete očekivati i dodatne finansijske prihode. Međutim, u drugoj polovini meseca može doći i do povećanja troškova, zvog čega treba pripaziti o merama štednje. Ukoliko ste u potrazi za novim poslom, ovaj mesec je povoljan za to.

Imaćete podršku članova porodice po pitanju vaših finansijskih poduhvata.

Ljubav možete naći u krugu prijatelja ili u svom radnom okruženju. Ukoliko ste u vezi, i razmišljate o sledećem koraku, savetuje se da sačekate nešto povoljnije planetarne aspekte.

Zdravlje je odlično.
LAV

Karijera i lična dostignuća biće vam važnija ovog meseca od emotivnih potreba i porodičnih problema. Kako bi došli do svojih ciljeva, savetuje se da igrate na kartu šarma.

Budite prilagodljivi, budući da nećete imati kontrolu na koju ste navikli nad pojedinim situacijama.

Do prve polovine meseca možete očekivati neispunjavanje vremenskih rokova na polju finansija, odnosno određena kašnjenja. Savetuje se izrazita obazrivost na polju novih ulaganja. U drugoj polovini meseca planetarna kompilacija je znatno povoljnija, te je izvesno povećanje prihoda.

Odnosi sa partnerom biće harmonični. Izvesne su brojne romantične prilike, a ukoliko ste već u emotivnoj vezi, ovo je povoljan period da načinite sledeći korak.

Savetuje se izražena fizička aktivnost u prve dve dekade februara.DEVICA

Fokus pada na vaš privatan život. Biće vam bitniji uspeh vaših bližnjih od ličnog. Bićete prilagodljivi u raznim situacijama i društvenim krugovima kako bi došli do svojih ciljeva. Planetarni aspekti vam donose manje dinamičnosti nego inače, što će vam pružiti mogućnost da se skoncentrišete na sticanje boljih metoda za postizanje uspeha.

U februaru ćete pokušavati da svoja duhovna uverenja sprovedete u svakodnevne aktivnosti.

Ukoliko ste u potrazi za poslom, na pomolu su neke zanimljive ponude. Uticaj planeta na polje finansija je vrlo povoljno. Prihodi se mogu povećati zahvaljujući inovativnim idejama i kontaktima.

Ulaganje u nekretnine biće profitabilno.

Ukoliko ste sami imaćete brojne mogućnosti da uplivate u emotivne veze, ali vaš perfekcionizam se može naći na putu ka nečem ozbiljnijem.

Zdravlje je prilično delikatno. Upražnjavanje joge ili meditacije vam može biti od velike pomoći. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/astrofon21


>