Region

Svet

Region

Serija Drim tim, epizoda 5. i 6: Donatorsko veče!

Serija "Drim tim", epizoda 5. i 6. biće emitovane ovog vikenda na Super star kanalu! "Komšija je kao brat" i "Donatorsko veče"! Ne propustite nove avanture ovih zanimljivih likova.

Serija Drim tim, epizoda 5. i 6: Donatorsko veče! Promo





Komšija je kao brat

SUBOTA, 16. JANUAR – 5. epizoda
21.00 Superstar TV




U petoj epizodi serije „Drim tim“, u subotu od 21 čas na Superstar TV kanalu, Ikin život iznenada kreće nizbrdo. Opstanak njegove porodice i kuće je ugrožen, a on je primoran da se bori kako bi prebrodio sve izazove koji su pred njim. I ponovo, kao u životu svakog od nas, niotkuda se pojavljuje heroj i njegov mali pomagač. Nakon ove velike prepreke ništa više neće biti isto - na bolje ili na gore, samo će vreme pokazati. U petoj epizodi imaćemo priliku i da gledamo Aleksandra Đuricu u ulozi komšije.





Donatorsko veče


NEDELJA, 17. JANUAR – 6. epizoda
21.00 Superstar TV




U šestoj epizodi serije „Drim tim“, u nedelju od 21 čas na Superstaru, pratićemo napetu borbu omiljenog tima u prvom kolu treće lige. Mislili smo da će to biti jedina, međutim naša kafana Bulbulderac postaje megdan novih likova, a jedan od njih je i pravi Deki Stanković sa svojim prijateljem Nenadom Milijašem - na našem terenu, ali ne u ulozi fudbalera. Osim njega, prdružuju nam se i novi likovi poput sudije Čubrila, kojeg tumači Bojan Dimitrijević i Danice, koju igra Milica Tomašević. Za sav sjaj koji će se odigrati u našoj kafani, zaslužna je genijalna ideja vođe navijača - Čalije! Ponovo stižu lepe vesti.

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.






Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>