Region

Svet

Oglasio se otac izabranika Svetlane Cece Ražnatović!

Oglasio se otac izabranika Svetlane Cece Ražnatović! Nekadašnji jugoslovenski atletičar, specijalista za troskok u za domaće medije otkrio je da mu sin o novoj ljubavi ništa nije pričao...

Oglasio se otac izabranika Svetlane Cece Ražnatović! Screenshoot/Instagram




Za novu ljubavnu vezu Svetlane Cece Ražnatović (47), juče nije saznala samo javnost, već i Miloš Srejović, otac njenog devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića.


Nekadašnji jugoslovenski atletičar, specijalista za troskok u za domaće medije otkrio je da mu sin o novoj ljubavi ništa nije pričao, a istakao je i da podržava svaki njegov izbor.


Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu, ljubazno je rekao nekadašnji atletski šampion.






Na pitanje od kada ima saznanje da mu je mezimac u ljubavi sa Ražnatovićevom, Miloš je rekao da je tu vest pročitao u medijima.




Juče sam iz medija saznao da se moj Bogdan zabavlja sa Cecom. Nije mi to ništa pominjao ranije, kad smo se čuli poslednji put, rekao mi je da ćemo se uskoro videti i pričati. Trebalo je da dođe kući za Božić, ali je bio nešto sprečen, uz osmeh je rekao Srejović za Kurir.






Inače, Miloš je rođen u Kragujevcu, a svoj grad je proslavio davne 1978. godine, kada je postao prvak Evrope u troskoku. Te godine proglašen je i za najboljeg sportistu Balkana. Rezultat karijere postigao je 1981. godine, a taj skok iznosio je 17,01 metar, što je i dan danas rekord u našoj zemlji. Zbog povrede tetiva ubrzo je završio takmičarsku karijeru.







Isplivale su fotografije njihovog boravka na Jahorini gde je pevačica upoznala prijatelje svog izabranika što samo svedoči o tome koliko je ova veza ozbiljna.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>