Region

Svet

Region

Serija Kamiondžije d.o.o epizoda 13: Ljubavna avantura!

Serija Kamiondžije d.o.o epizoda 13. biće emitovana večeras na RTS-u! Žićin tast, Grča, obnovio je ljubavnu avanturu sa ženom koju je upoznao u Egiptu, mada nije potpuno siguran u to da je uopšte ranije sreo.

Serija Kamiondžije d.o.o epizoda 13: Ljubavna avantura! Promo






U predhodnoj epizodi:

Baja priča Žići o svojoj velikoj fudbalskoj karijeri. Žića ne veruje Baji da je bio tako dobar golman kao što se predstavlja. Ali se Žića ubrzo razuverava. Da je to što Baja priča istina Žića će videti kada se slavni fudbaler Mančester junajteda. Čuveni Nemanja Matić, s velikim poštovanjem obraća Baji u želji da se fotografiše s njim.

S druge strane, Žićin tast, Grča, doživljava romansu sa Bajinom komšinicom, Bibom. Grču i Bibu pored evidentne emotivne naklonosti jedno drugom privlači i njihova velika ljubav prema Africi.







Epizoda 13


Seka je posle pijane noći završila sa konobarom. Kad se otreznila i shvatila da je to veza koja nema nikakvu perspektivu, razočarana Seka se pešice vraća kući. Posle dugog pešačenja Seku na drumu sreće Baja koji vozi kamion. Baja hoće da je preveze. Seka je loše raspoložena i neće da uđe u Bajin kamion. Posle izvesnog vremena Seka ipak uđe u kamion. Baja tokom vožnje pokušava da šarmira Seku, ali mu to nikako ne uspeva.


Prema scenariju Gordana Mihića "Kamiondžije d.o.o." režirao je Filip Čolović, a glavne uloge u trinaestoj epizodi igraju Nenad Jezdić, Tihomir Stanić, Paulina Manov, Branislav Zeremski, Jelena Stupljanin, Boris Milivojević, Danina Jeftić i Olga Odanović.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>