Style

Ljubav & Sex

Vodolija: 2021. najbolja godina u životu!

Životni moto kada je  Vodolija u pitanju,  je “Ja znam”, a sad kad su i Saturn i Jupiter postavljeni u ovom znaku, njegova maštovita, avanturistička strana mogla bi da se aktivira kao nikada pre. 2021. najbolja godina u životu!

Vodolija: 2021. najbolja godina u životu! Svet Plus
Astrolozi su krajem prošle godine slavili ulazak Jupitera i Saturna u Vodoliju i početak ere preporoda, pa je jasno koji će znak imati najviše uspeha u 2021.Naredni period će biti najpovoljniji za osobe rođene u znaku Vodolije, koji bi mogli imati najsrećniju godinu do sad, predviđaju astrolozi.Životni moto Vodolije je “Ja znam”, a sad kad su i Saturn i Jupiter postavljeni u ovom znaku, njegova maštovita, avanturistička strana mogla bi da se aktivira kao nikada pre.


To važi za sva važna životna polja – u ljubavi, u ličnom razvoju, ali u poslu. Vodolije će shvatiti da po starom više ne ide i upustiće se u veliku promenu koja donosi velike spoznaje, ali i traži određene “žrtve”.Neki ljudi će otići iz vašeg života jer nisu više dobri za vas. Pustite ih bez zameranja i spremno prihvatite ljude koji ulaze u vaš lični prostor, jer će uticati na vas na način da će vas pomeriti s mesta i odigrati veliku ulogu u vašoj transformaciji.

Dakle, ove godine odlučujete kuda, s kim i kako dalje. Ako ste u vezi ili braku koji su stabilni, osećanja mogu da rastu i razvijaju se zajedno s vama, dok se loši odnosi ruše i neodrživi su. Samci bi mogli da upoznaju osobu koja će im promeniti život.

 

Reakcija ljubimca: Pretvarao se da plače pred psom! (VIDEO)


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24sata.hr

Povezane vesti:


>