Region

Svet

Bojan Leksington - teška priča: Otac mu je ostao nepokretan!

Teška priča! Frontmen Leksington benda Bojan sa svega devet i po godina bio je prinuđen da sa porodicom, zbog rata u Bosni, napusti rodno Sarajevo i da život otpočne gotovo iz početka. Otac mu je ostao nepokretan pošto je pogođen snajperom.

Bojan Leksington - teška priča: Otac mu je ostao nepokretan! Screenshoot/Instagram




- Još se nisam konsultovao sa psihoterapeutom, ali sigurno bi našli neke falinke. Često se šalim da ih imamo mi dosta. Svako se nosi sa unutrašnjim nemirima na svoj način, neko izađe kao pobednik, a nekome je potrebna pomoć. Možda sam samo ranije odrastao. Mana je što sam propustio godine detinjstva, igre, jer sam morao da razmišljam o nekim ozbiljnijim stvarima. Ali nisam na to gledao negativno, nego pozitivno - priznaje Bojan u emisiji "Sceniranje".


Nažalost, Bojan je pre dve i po godine ostao bez bitne osobe, svog oca, čija je životna priča jako teška. Poslednje dve decenije života on je bio nepokretan, nakon što ga je tokom rata pogodio snajper dok se automobilom vraćao s posla.







- Moj otac je bio... Kako mama često kaže: "Ne znam od kog je materijala satkan." Imao je vedar i pozitivan duh, bez obzira na to što je 25 godina bio u kolicima. Slušao je ljude iz okruženja kada imaju neke probleme i kaže im: "Ma samo vidi mene, nemaš nijedan problem." Možda najteži trenutak je njegov odlazak, prerano je otišao. Bez obzira na to što smo poslednjih godina života proveli zajedno baš dosta vremena, to me teši, ali voleo bih da sam mu još nešto rekao - počeo je Bojan i rekao da mu je tata bio uzor.



- On je bio možda najvažnija figura za mene. Bio mi je podrška ceo život. Ne postoji trenutak kada me nije podržao, mada sam u njegovom glasu znao da osetim kada je nešto pogrešno. Plašio se da ne izgubim kompas kada smo počeli da nastupamo, putujemo. Puno iskušenja, izazova... Kada sam kupio motor, pa kada sam ga prodao, bio je najsrećniji. Pamtim njegov savet: "Stavi kamen u cipelu da te žulja, da ne zaboraviš kad si bio mali" - završava Bojan.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>