Lepota

Ljubav & Sex

Drevni recepti za podmlađivanje! Deset godina manje... (RECEPT)

Drevni recepti za podmlađivanje! Četiri trika, brza priprema, deset godina manje! Eliksire besmrtnosti, dugovečnosti i lepote tokom vekova tražili su mnogi alhemičari i iscelitelji, pa su tako nastale i neke lekovite recepture koje su do dan danas ostale očuvane.

Drevni recepti za podmlađivanje! Deset godina manje... (RECEPT) Svet Plus
Pročitajte i isprobajte drevne recepte koji su stigli sa četiri strane sveta:


 

1. Istočni eliksir mladosti

 

Pomešajte 100 ml soka od limuna, 200 grama meda i 50 ml maslinovog ulja i uzimajte svako jutro jednu kašičicu na prazan želudac.

Možete ga i svežeg pripremati svako jutro tako da pomešate 1 kašiku svežeg soka od limuna, 2 kašike meda i pola kašike maslinovog ulja.

Koristeći ovaj eliksir, izgledaćete mlađe, poboljšati ten, izbistriti oči, poboljšati probavu i verovatno nikad nećete znati šta je skleroza.

2. Tibetanska pitka voda

 

Stavite u teglu, dimni i roze kvarc, ametist, karneol i ahat, prelijte provrelom vodom i ostavite 8-10 sati na suncu. Takva voda pomlađuje, daje vitalnost i služi kao prevencija od raznih bolesti. Pijte je svakodnevno 2 3 šoljice, koristite za losione, omekšavanje kože, elastičnost, izglađivanje bora, kao i za posekotine, modrice i opekotine.

 

3. Kavkasko piće dugovečnosti

 

Prelijte 25 grama korena komorača s jednim litrom provrele vode, kuvajte 2 minuta i ostavite da odstoji 10 minuta. Pijte 3 šoljice na dan.

 

4. Egipatski čaj

 

U starom Egiptu bio je vrlo popularan čaj od sudanske ruže - hibiskusa. Arheolozi su pronašli njegove ostatke u piramidama, a kao piće ostao je popularan do današnjeg vremena. Hibiskus je bogat antioksidansima koji štite kožu od starenja, tako da redovna konzumacija čaja hibiskusa omogućava duže očuvanje mladosti i lepote.


 

Frizeri presudili: Ove 3 boje kose će obeležiti 2021. godinu!


LEPOTA

ZDRAVLJE   


GODIŠNJI HOROSKOP za svaki znak ponaosob. Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/atma.hr

Povezane vesti:


>