Zadruga

Parovi

Detalji ugovora koji je potpisao Kristijan Golubović! Izlazi u martu!?

Šuškalo se u javnosti da je "debelo naplatio" svoje učešće u najgledanijem rijalitiju. Spominjane su se vrtoglave sume, a pojedini tvrde da mu sleduje i stan u centru Beograda. Detalji ugovora koji je potpisao Kristijan Golubović! Izlazi u martu!?

Detalji ugovora koji je potpisao Kristijan Golubović! Izlazi u martu!? Screenshoot/Instagram/kristijan.krile_official





Kristijan Golubović je najaktivniji za Crnim stolom i spreman je da prokomentariše svaku temu. Šuškalo se u javnosti da je "debelo naplatio" svoje učešće u najgledanijem rijalitiju. Spominjane su se vrtoglave sume, a pojedini tvrde da mu sleduje i stan u centru Beograda.




O cifri je pričao i Golubović pred ulazak u rijaliti "Zadruga 4".

- Kažu meni, ti si cirkuzant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000 evra? Evo, da otkrijemo karte, pa neka me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - rekao je Golubović za "Avaz" pre ulaska u "Zadrugu".



Međutim, izgleda da se Kristijan ne takmiči za glavnu nagradu. Od izvora bliskog produkciji, "Srbija Danas" prenosi da njemu ugovor ističe 6. marta i da se pregovara o nastavku njegovog učešća.







Takođe, o ovoj temi govorio je i bivši zadrugar Filip Mijatov nakon diskvalifikacije u jednom od svojih lajvova na Instagramu.

- Kristijan neće pobediti, ja mislim. To nije po ugovoru, on ima ugovor na šest meseci - otkrio je Mijatov na svom Instagram lajvu, pa izlasku iz rijalitija, o nekadašnjem robijašu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>