Region

Svet

Region

Jovana Joksimović i uloga na filmu o legendarnom pevaču!

Jovana Joksimović i uloga na filmu o legendarnom pevaču! Voditeljka je snimala svoje scene sa glavnim glumcem Milanom Marićem, koji igra Tomu, i to u studiju u Krnjači.

Jovana Joksimović i uloga na filmu o legendarnom pevaču! Screenshoot/Instagram
Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović za ulogu u filmu o životu legendarnog Tome Zdravkovića angažovali su i suprugu popularnog pevača Jovanu Joksimović. Voditeljka u ovom ostvarenju tumači novinarku.

- Meni je Bjela u jednom trenutnu rekao da piše ulogu za mene, jer im u filmu treba novinarka. Pitala sam da li igram neku poznatu, a on je rekao: "Nepoznatu, ali nemoj da brineš." Došla sam na snimanje uzbuđenja i srećna. Videla sam odmah da mi je malo teksta. Željko je sve vreme mudro ćutao i bodrio me, a onda sam shvatila da se pojavljujem svega deset sekundi - objasnila je Jovana.


Voditeljka je snimala svoje scene sa glavnim glumcem Milanom Marićem, koji igra Tomu, i to u studiju u Krnjači.


- Bio sam i ja uzbuđen što snimam scene s Jovanom. Kad sam došao na snimanje, hteo sam da s njom odradim probu. Kažu mi: "Jovana uči tekst ceo dan." Postavila mi je nekoliko pitanja u filmu. Nije njena uloga tako mala uloga, ali dobro - rekao je Marić, piše "Kurir".Joksimovićeva je na kraju priznala da joj j bilo teško da govori napisani tekst.


- Gluma je toliko težak posao... Trebalo je da budem neko ko ja nisam. Ne znam kako se glumci posle snimanja vraćaju sebi - konstatovala je ona.Film "Toma" predstavlja biografsku sagu ne samo o životu ovog nesvakidašnjeg umetnika već i o ljudima koji su mu bili bliski i inspirisali ga u stvaranju nekih od najpoznatijih ljubavnih pesama koje i danas žive. Ovo će biti priča o jednom vremenu, koje su obeležili umetnici i velikani poput Dragana Nikolića, Bore Todorovića, Zorana Radmilovića, čuvenog Tozovca i Cuneta, Lepe Lukić i Kemala Montena.Za ulogu Radmila Armenulića angažovan je Vukota Brajović, sin proslavljenog glumca Voje Brajovića, kao i njegov kolega maneken Lazar Sakan. U filmu o Tomi je i Saša Joksimović, koji igra kafedžiju iz Leskovca, rodnog grada pokojnog pevača.Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>