Lepota

Ljubav

Šminkanje! Novi trendovi u 2021. godini!

Drage dame, kada je šminkanje u pitanju tu su novi trendovi! Pokušaćemo da vas inspirišemo da promenite svoj izgled i odvažite se da isprobate nešto novo u 2021. godini.

Šminkanje! Novi trendovi u 2021. godini! Screenshoot/Instagram/makeuppfam




Predstavljamo vam 5 trendova šminkanja koji će biti apsolutni hit u novoj godini!



1. Plavi ajlajner


Trend za hrabrije i smelije! Samo zamenite uobičajeni crni tečni ajlajner za plavi i pomoću njega izvucite liniju (cat eye), a zatim utapkajte sićušne svetlucave pigmente u unutrašnje uglove kako biste dodatno istakli ceo izgled.








2. Kapci u nijansama lavande



Ljubičasta šminka za oči postaće ozbiljan trend! Uradite smoky eye, povucite tamniju ljubičastu senku na kapcima, sve do nabora, a zatim nanesite svetlucavu senku u nijansi lavande duž linije trepavica i u unutrašnje uglove oka.





3. Crveno-narandžaste usne



Dobre vesti! Karmin će doživeti povratak na velika vrata u 2021. godini. Najtrendi boja za nošenje? Smeli crveni ruž sa toplim narandžastim podtonovima u mat završnici. Bonus poeni za uparivanje sa rumenim obrazima i lepršavim obrvama!






4. Breskvaste usne



Sočno, lagano i nosivo u svakoj prilici - breskvasti trend je savršena opcija za svakodnevnu šminku. Odaberite balzam za usne koji će im dati punoću ili jednostavno nanesite sjaj preko postojećeg karmina u boji breskve. Otkrićemo vam tajnu: Ovaj trik najbolje istične prirodnu lepotu!



SAVET PLUS
Prvo odradite piling usana (ne želite da se pigmenti uvuku u sitne linije i da vam usne izgledaju aljkavo), a zatim nanesite ruž na usne i spremne ste!







5. Sjajne oči i usne




Šminkeri predviđaju da će ovaj trend biti jedan od najvećih u 2021. godini. Kako do ovog izgleda?

Jednostavno koristite neutralnu kremastu boju na očima i usnama (možete čak i malo natapkati jagodice) i dopunite ih multitasking sjajem za lice da dobijete taj "vlažni sjaj".

A najvažnije od svega je da sijate od sreće, tada je svaki mejkap izgled savršen!


LEPOTA

ZDRAVLJE   


GODIŠNJI HOROSKOP za svaki znak ponaosob. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>