Zadruga

Parovi

Tara Simov pokušala da sazna šta se dešava u braku Ivane i Ša! (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima Tara i Nenad Aleksić Ša završili su ponovo u istom krevetu i to u nikad prisnijem izdanju. Od kada je ušla Nenadova drugarica Marija Bulat, Tara je nekoliko puta pokušala da sazna šta se dešava u braku Ivane i Ša!

Tara Simov pokušala da sazna šta se dešava u braku Ivane i Ša! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Reklo bi se da Nenadu "popuštaju" kočnice, i da mu očigledno ne smeta to što se Tara jasno izjasnila kada je ljubav prema njemu u pitanju


U ranim jutarnjim satima Tara Simov i Nenad Aleksić Ša završili su ponovo u istom krevetu i to u nikad prisnijem izdanju.

Dok su vodili razgovor o njihovim problemima, Tara je pala na reperove grudi, a on ju je sve vreme milovao po glavi i grlio izuzetno strasno.








Od kada je ušla Nenadova drugarica Marija Bulat, Tara je nekoliko puta pokušala da sazna šta se dešava u njegovom braku sa Ivanom Aleksić, ali joj to nije pošlo za rukom. No, Tari je ovo jutro bilo bitno da je pored Ša i sve brige su joj nestale.

O njihovom odnosu zadrugari sve više komentarišu, a neminovno je da je Nenad Aleksić Ša i te kako opušten sa mladom Tarom, i da očito ne smeta njeno ljubavno priznanje. 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>