Region

Svet

Numelog otkriva: Cecu čeka ljubav, Nataša ne treba da ulazi u brak...

Numerolog Ivana Skorić otkriva šta Cecu Ražnatović, Natašu Bekvalac i Severinu očekuje u Novoj godini! Cecu čeka ljubav sa strancem, Nataša ne treba da ulazi u brak sa čovekom kog upoznaje u maju, za Severinu kraj lošeg ljubavnog ciklusa...

Numelog otkriva: Cecu čeka ljubav, Nataša ne treba da ulazi u brak... Screenshoot/Instagram





Krajem svake godine svodimo račune, podvlačimo crtu i rezimiramo sve ono što jesmo i nismo uradili u godini na izmaku. Međutim, postoje stvari koje se dešavaju mimo naših želja. Neko to naziva sudbinom, astrolozi astrologijom, a numerolozi numerološkom kartom koja je, kako kažu, svakome od nas na samom rođenju zapisana.



Numerološkinja Ivana Skorić otkrila je za „Alo!“ šta u 2021. na ljubavnom planu očekuje Severinu Kojić, Cecu Ražnatović i Natašu Bekvalac.


- Severini će nova godina doneti završetak lošeg ljubavnog ciklusa sa njenim partnerom. Iako su ona i Igor karmički povezani brakom, on će se nažalost okončati u aprilu 2021. posle mnogo kriza koje nisu uspeli da prebrode - kaže za "Alo!" Ivana i objašnjava:

- Severina i Igor su u brak ušli 2015, kada njihovo polje braka nije bilo u dobroj poziciji, tako da je sledeća godina neminovna za razvod. Njoj će se prava ljubav pojaviti 2022. godine. Zapisana su joj dva ljubavna brodoloma, zapravo dva braka koja se numerološki prekidaju i 2022. godina će joj doneti ljubav za sva vremena. Severina će iskoristiti ovu godinu za "čišćenje" svega lošeg što joj se događalo proteklih godina - napominje Ivana.







Što se naše najveće folk dive Svetlane Cece Ražnatović tiče, Skorićeva kaže da joj se smeši nova ljubav već u julu.

- Ceca ima numerloški broj 224, što ukazuje na četvorku u bračnom broju, a ona nažalost donosi gubitak partnera. Ona je karakterno vrlo jaka i ima muški mozak i vrlo jaku energiju. Muškarci je se takoreći plaše jer ne znaju kako da se nose sa njenom popularnošću, slavom, karakterom i energijom - kaže numerološkinja i dodaje:

- Ceci ljubav dolazi između jula i septembra naredne godine iz broja devet, što znači da je njen mogući partner iz inostranstva. U pitanju je neka germanska zemlja, Švajcarska ili Nemačka, a njihovo upoznavanje će se desiti u nekoj od zemalja blizu nas, recimo u Grčkoj ili u Makedoniji. On bi trebalo biti neko ko je poznat u svojoj branši i na vrlo visokom položaju - kaže Ivana za "Alo!".







Numerološka prognoza za narednu godinu ide naruku i Nataši Bekvalac. Kako Škorićeva kaže, panonska barbika će se udati još jednom ili čak dva puta.



- Nataša ima numerološki broj 797, pa je zbog tih sedmica verovatno da će imati više od tri braka. Ja garantujem da će stati na ludi kamen barem još jednom, ako ne i dva puta - kaže numerološkinja za "Alo!" i objašnjava:

- Za njom svi partneri izgube glavu, ali ona uvek bira pogrešne zbog devetke u drugoj kući. Njena najveća ljubav bio je Danilo i takva joj se ljubav, nažalost, više nikada neće ponoviti - tvrdi Ivana.

- U maju je čeka kratka romansa koja će trajati do septembra. Poželeće i da se uda. Savetujem joj da nikako ne ulazi u brak sa tom osobom. Tek posle te ljubavne veze će se trgnuti, prava ljubav će joj se desiti 2023. godine - završava Ivana.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>