Style

Ljubav

Evo koje novogodišnje odluke treba da donesu Ovan, Lav i Strelac!

Vaše srce i vaš um uvek su puni ideja. U svojim vizijama lako vam je videti budućnost kakvu biste želeli. Strastveno srce nevidljivim nitima oblikuje vaše odluke. Evo koje novogodišnje odluke treba da donesu Ovan, Lav i Strelac!

Evo koje novogodišnje odluke treba da donesu Ovan, Lav i Strelac! Svet Plus





Vaše srce i vaš um uvek su puni ideja. U svojim vizijama lako vam je videti budućnost kakvu biste želeli. Strastveno srce nevidljivim nitima oblikuje vaše odluke. A ono želi toliko toga, želi odmah, želi sve! Premda lako donosite odluke, u njihovom provođenju niste uvek pažljivi. Dosadni detalji svakodnevice zamaraju vas pa se možete spotaknuti na neki naizgled nevažan detalj.



Retko kad ćete se zamarati zapisivanjem i pripremom odluka, ali upravo bi taj proces pomogao stvaranju strategije srca. To je posebno važno Ovnu koji je sklon naprasito odustati vođen ponosom ili ljutnjom. Olako odustaje i kada se odluke ne ostvaruju onom brzinom koja odgovara njegovom naglom temperamentu.

Lav je uporniji, ponos mu ne dopušta da odustane, naročito ako su u njegovu odluku na neki način uključeni i drugi ljudi. Potrebno mu je odobravanje, a ako naiđe na nerazumevanje, još će tvrdoglavije ustrajati u svojoj odluci.

Strelac je najskloniji analizi svojih odluka, a u filozofski nadahnutim trenucima staviće na papir ne samo svoje odluke nego i celu dušu. U svom entuzijazmu sklon je praviti veće planove nego što ih je u stanju ostvariti. Dobronamerno će davati obećanja koja ne može ispuniti, a kad sam shvati da se precenio, posve će nonšalantno odustati i usmeriti se prema nečem drugom.









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa.hr

Povezane vesti:


>