Zadruga

Parovi

Jovana Matijević nakon izbacivanja razvezala jezik! (VIDEO)

Evo šta Jovana misli o svojim cimerima, ali i o čemu je sa Kenanom pričala u izolaciji! Nakon izbacivanja, sada već bivša zadrugarka razvezala jezik...

Jovana Matijević nakon izbacivanja razvezala jezik! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Nakon ubedljive pobede sa čak 98 procenata Kenana Tahirovića, odlukom publike, Jovana Matijević je zauvek napustila Belu kuću. Ona je, nakon pozdravljanja sa zadrugarima, ali i sa svojom majkom sa kojom se videla posle čak godinu dana, imala priliku da svoje impresije i doživljaje sa velelepnog imanja u Šimanovcima, podeli sa voditeljkom Dušicom Jakovljević koja je za nju pripremila zanimljiva i uzbudljiva pitanja.


Kako si? - bilo je prvo pitanje voditeljke Dušice.

Jedva sam čekala ovo danas - dodala je Jovana.


Kakvo mišljenje imaš o Kenanu? - bilo je naredno pitanje.



Super, sve najbolje. Malo smo se udaljili nakon njegove veze sa Rialdom, ali stvarno super dečko - rekla je Jovana.








Kakvo je stanje unutra, Mina, Car? - nastavila je voditeljka Dušica.

Baš smo komentarisali Kenan i ja da se ovde svašta desilo za 4 meseca. Mina se dala cela, Car je isto dobar dečko, ali nisu dobri zajendo. Oni se vole, ali od toga nema ništa, jer su temperamentni - rekla je Jovana.


Da li Mina ima osećanja prema Caru? Šta misliš o parovima? - pitala je voditeljka Dušica Jakovljević.

Ona definitivno ima osećaje, ume Mina da tera inat. Sanja i Anđelo su isto bili svima iznenađenje, baš smos e začudili. Što se tiče Paule i Tome, ja sma njoj rekla d ane ulazi u to, ali eto desilo se, iako je sve to izgledalo kao igra. Kada se sve završilo, videla je koliko ima sati - rekla je Jovana.

Tvoja imenjakinja? - bilo je naredno pitanje.

Ona me je razočarala, mislim da je mogla da se skloni . Kad god sam pričala sa njom, ona je ostala tu, videla sma da se nekada povlači, ali mislim da će vreme pokazati šta se dešava - rekla je Matijevićeva.




Jovana je nakon intervjua, pogledala svoj profil, ali je napisala i koga imenuje za vođu koji će voditi imanje naredne nedelje.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>